zeynepinci ftmdyn22 Bende 38.haftadayim hiç bir şey kullanmama rağmen hiç çatlağım olmadı sanırım biraz genetik meselesi
Reyhosunannisi Defne_momm göbeğimde yoktur basenlerim göğüslerim şişti kız bebekleri kalçaya verirmiş sanırım ondan dolayı oldu
Defne_momm Reyhosunannisi bende de kilo basen ve üst bacağa gitti başka biyere gitmedi hiç kız bebek benimde 😻
Ebruliya ftmdyn22 3. Hamileliğim , hamileliklerimde çok kilo almama rağmen ve bir kere olsun arko krem bile sürmememe rağmen bir çizgi çatlağım yok. Bence genetik bir olay. Herşey de öyle olacak oldumu ne yaparsan önüne geçemezsin. Olacaksa olur
sevil42 ftmdyn22 3.gebeliğim 35 haftamdayım bu hafta başladı kaşınarak diğerlerinde daha erkendi diğerlerinde dikkat edip bakım yapıyordum yine de oldu o yüzden bunda hiçbirşey yapmadım
Sevimgiller ftmdyn22 benimki çok erken çatladı her şeyi kullanmama rağmen 17. Haftamda çatlamam başladı
poncikmom Ysm0307 kullanılan o pahalı kremler yağların da içeriklerine detaylı bakılınca zararlı. Sürdüğüm vazelin doğal. Ve doktoruma danışarak yapıyorum her şeyi.
Kbrsuzen ftmdyn22 ayy 30 a kadar hersey harikaydi. Sonra birden karnım kaşındı oysa kaşımak hiç iyi değilmiş böyle ufalamak gerekirmiş. Tabi bilmeden tatlı tatlı kasidim akşama harita oldu. Şimdi de git gide artıyor. Bebeğimin bende bırakacağı tatlı izler diyelim napalim daha 😀😀
Erbe minikturtam1 evet bu zaten yağla maçla olacak iş değil tamamen genetik olduğunu düşünüyorum ben ilk hamileliğimde 12 kilo aldım hamileyken yoktu doğurdum eve geldim karnım haritaymis meğer arkadaşım 25 kilo aldı doğurdu gram çatlağı yok genetik olduğunu düşünüyorum ki oladarda yağ kullandım bı halta yaramadi
Esmer_ ftmdyn22 ben saf zeytinyağı sürdüm ben sadece karnıma sürmüştüm bacaklarım çatladı sürmediğim için 😑