KkubraOz 37+5 teyim 2 haftadır düzensiz kasılmalarım vardı 2 cm açıklığım vardı. Bebeğim de doğum kanalına yerleşmişti. Bugün de sızıntı gibi suyumun gelmesinden şüphelendim hastaneye geldim nöbetçi doktor muayenede suyun geliyor dedi. Kendi doktorumda su geliyorsa beklemeden müdehale ederiz dedi. İnşallah güzel sıkıntısız bi doğum süreci geçiririmde pozitif hikayemi bende paylaşabilirim burada. Dualarınızı eksik etmeyin şimdiden edenlerden allah razı olsun 🤲🏻
BBuseY KkubraOz inş bir avazda dünyaya getirirsin rabbim yardımcın olsun canım 🥰 bizide bilgilendir lütfen doğum sonrası 👼🏻🌸
Seyma0323 Su gibi doğumun olsun bir ıkınmada çıkar zorlanmadan 😁🤭 Bu arada canim suyun sızıntı şeklinde geldiğini nasıl anladınız
Senanurhakan Kolay doğumun olur inşAllah bende şuan evde sancı cekiyorum sağ sağlim kavuşuruz inşAllah evlatlarımıza sende bana dua et 🥰
SuKahyaoglu KkubraOz Maşallah darısı biz bekleyenlerin başına🌸 Allah analı babalı büyütsün, musmutlu sağlıklı bir ömrü olsun bebişinizinn😍🙏🏼
ipeknur2709_ KkubraOz darısı başımıza Allah analı babalı büyütsün inşallah sürecinizi merak ediyoruzz🌸🙏🏻
BBuseY KkubraOz ne güzel canım ya bizede nasip etsin rabbim 🥰süt banyosu yaptırıyorsun allahım ☺️👼🏻👼🏻 Bir ara paylaş doğumunu bizle
KkubraOz nilay1702 dualarım hepinizle 😍😍 hepiniz sağlıkla en kolay şekilde kavuşun bebişlerinize inşallah 😍
KkubraOz ipeknur2709_ ilk fırsatta paylaşıcam pozitif ve kısa süreli oldu bende anlatmak için can atıyorum 😍