Melissnil 23.haftada 32cm boy 660 gramdı bana da uzun olucak dedi her. 23.haftamdayken boyu 25+4 hafta cıktı 💕 babasına çekmiş kızçem
Esilaminel Melissnil maşallah... Bizede uzun olucak diyince babasina cekmiş oğlumuz dedik💙😊 Saglikla kolaylikla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Esilaminel Yasemindemirtas degisiyor bazen hareketli bazen sessiz sakin... Surekli hareket etsin istiyorum ama bzizim ki bol bol keyfine bakiyor😊
Esilaminel Senemseninle ben özellikle bisey yemedim ama caniniz ne isterse hepsinden dengeli beslenirseniz ve vitaminleriniz tam olursa hersey güzel gider eminim... Saglikla kolaylikla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Oznurboluzun Esilaminel ben en son 23 haftalıkken gitmiştim 578 grm 28 cm boyuydu şuan 25+1 gunluguz bi bilgim yok ama bu haftalarda nasipse gidicez o zaman öğrenicem
asminko345 Esilaminel 24 haftalık gittiğimde en son 735 gramdı oğluşum boyuda 32 cmdi 💪 Şuan 28 haftalığız bakalım 29 haftada gidicem ne diyecek merak ediyorum açıkcası 😁
Karam3838 Bende 26 oldum bugün benimkide değişiyor devamlı hareketli bugün sessizdi mesela ictigim yediğim şeylere bagliyorum ama sıkıntı olmaz inşallah