Neslibt72 bir lural belirlememek lazım belki de ama zaten en baştaki süreçler öyle yoğun ki doktor ziyaretleri, ilaçlar.. ben sadece kendime odaklanmıştım hayatımda ilk defa sanırım kendimden başka bir şeyi düşünmediğim bir süreç idi. ))))) Ben keyifli ve çok stresssiz geçirdim. Sürecin karşısındaki en büyük düşman stress. Ben ne iş hayatıma ara verdim ne de sosyal hayatıma, sabah dek dans ettiğim bile oldu, spora devam ettim, diyetisyene de gittim ki süreöte bana yardımı olsun diye zira aşırı ödemlendiğim zamanlarım oldu.. kabız için de bol su tüketim, yürüyüş çok yardımcı, olur size pilates, tüketilen gıdanın büyük önemi var, avokaduyu, cevizi, kabak çekirdeğini, lifli gıdaları, meyveyi dengeli bir şekilde öğünlerinize alın bence.. aoaketli gıdalarla araya ciddi mesafeler koymanın tam zamanı :))) her şeye keyifle bakmanın zamanı.. kabız için sıkıntınız olur ise zaten hekiminiz bir ilaç verir ben aldım mesela ne olur ne olmaz dite (transfer sonrasında, duphalac) ama bir kez bile kullanmadım :)) ya şimdi dönüp bakıyorum cidden çok gülerek eğlenerek gittim doktoruma, çok rahat geçirdim ve şöyle diyeyim transferimden sonra da hamileliğim boyunca da tek bir belirti yaşamadım ben :)) ‘lan olmadı mı acabaaa’ dediğim anlar oldu kafamdan attım o düşünceyi. Moralim bozuluyor gibi hissedersem eşime hadi dışarda yiyelim, arkadaşlarla çıkalım falan dedim :)) hamileliği de çok rahat geçirdim, hala rahat, öyle şikayet edecek majör bir derdim yok ama doktorum bana hep işledi ‘panik olmadan önce konuyu bana şlet ben sana söylerim panikle veya panikleme diye’ harbiden de öyle yaptık :))
Kendimden daha da rahatını dilerim sizler için
Güzel gğzel geçsin inşallah, hiç takılmayın hayırlısını, güzelini dileyin hep lendiniz için herkes için
Hatta şöyle diyim, benim biraz kilo fazla bile vardı, hala vae ama ‘body positivism’ denen zımbırtının tillahındayım :))))