Merhaba doğum yapali 4bucuk ay oldu şimdi geriye dönüp o günleri düşününce içim hala sızlıyor çok şükür ki oğlum sağlıklı bir şekilde dogdu suan gayet iyi hatta canavar🤭
Bebeğimin detaylı ultrason da suyunun az oldugunu öğrenmiştik yanilmiyorsam 24-25.haftaya tekabül ediyor aslında o günden sonra stresli zamanlarım başlamıştı. Her kontrole gittigim de bu durumu mutlaka belirttim bu arada ankara gata da doğum yaptım bana denk düşen hoca moral bozma uzmaniydi. 37.haftanin sonuna kadar çalıştım hamilelik sürecim çok güzel geçmişti bi kere bile of demedim çok şükür ki. Kontrol icin hastaneye gittigim de doktorum bebeğin suyunun bittigini ve doğumu baslatacaklarini söyledi beni hemen dogumhaneye yatırdılar hayatımın en korkunç 2 gününü geçirdim dogumhane de 4 tane yatak var insanlar orda sanci çekip sonra çatal dedikleri alana götürüyolar yanimda 3 kadın çığlık atıyor ağlıyor ben de bi yatakta korkudan nefes almadan bekliyorum ne sancım var ne açılmam… nst ye baglaladir alttan ip gibi bi ilac verdiler rahmi yumusatmasi için ancak verdikleri ilaca bebek olumsuz tepki verdi ilaci cikarip oksijen verdiler dediler bugün bekleyelim yarin tekrar deneriz gece nasil oldu bilmiyorum yeme içme yok sürekli olarak gelip alttan muayane ediyolar ve çok can yakıcı şekilde üstelik üslup çok fena siz bu bebekleri bu bacakları acmadan nasil yaptınız filan gibi… Allah’ım dedim nereye düştüm sen kurtar beni. Ertesi gün oldu hala ne sancim ve acilmam ultrasona götürdüler ve an kabus başladı benim için daha bir gün önce 38 haftasiyla uyumlu olan bebeğimin gelisiminin durduğunu 36 haftayla uyumlu olduğunu söylediler bir gün önce 3bucuk kilo üzeri dedikleri bebeğe ancak 2bucuk kilo dediler ben dün öyle dememistiniz dedim kimse bana cevap bile vermedi alttan muayene için azarlamak dışında kimse konuşmadı yeniden dogumhaneye yolladılar ve o ip gibi ilaci taktılar bebek olumsuz tepki verdiği için suni sancı vermiyolardi akşam nasıl oldu o saatler nasil geçti üzüntü endişe azarlamalar korkular yanimda sürekli doğuma giden bağıran kadinlar… biraz uyumusum 21 gibi odaya bi hemşire geldi oda da 3 kişiyiz birinizi sezeryana alcam 2 saat sonra sürpriz olsun dedi gitti bebeğimin esyalari evde korkuyorum tek başıma napicam diye saat 22de hemşire geldi hazirlan gidiyoruz dedi bana eşime haber verdim 48 saattir salya sümük ağladığım için gözümde yas kalmadı saniyodum ama yanilmisim🥲 sonrası hemen olup bitti ameliyathaneye götürdüler belden igne yaptilar uyusmam saniyeler sürmedi bile cekistirme ve bastirmalari hissettim derken 22.32 de doğdu oğlum 2.710 gr turuncu saçlı bi bebek🥲🥲 yanima verdiler sonra giydirip babasina götürdüler dikim isleri bittikten sonra odaya geldim emzirmeye çalıştım olmadı 3 gün sonra geldi sütüm. Ilk ayaga kalkmasi cok zordu sonra yürüyüşle açıldım eve gelip dus aldıktan sonra iyice rahatladım şuan oğlum 4 aylik 2500 gr la taburcu olmustuk simdi 6bucuk kilo emziriyorum çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin 💛