Seymsss magnezyum desteği derken anlamadım kusura bakma ne gibi belki bizede faydası olur

Mervegc başını bağla sıkıca ağrı kesici al karanlık odaya git yat yada uyu uyuyabilir sen anca öyle geçer migren çok zor bende çok çektim kafamı vurdugumu bile bilirim ağrıdan zonkladigini sanki kalbin kafanin içinde atıyor o derece çok geçmiş olsun insllah geçer

Öncelikle çok geçmiş olsun migreni dibine kadar yaşayan biri olarak mentol taşı kullanıyorum cok ağrımadan alnıma şakaklarıma sürüyorum bı noktada oda fayda etmiyor zaten acile gidip serum taktırmak en iyi çözüm oluyor. Migreni olan herkese özellikle hamileyse Allah yardımcısı olsun inşallah

Mucize3370 inşallah geçirir ve hastaneye gerek kalmaz çok mutlu olurum inanın iyi gelirse.Cok çok geçmiş olsun şifa olsun

Eczanelerde küçük mentoller var yeşil kapaklı boyun ağrısınnda falanda kırmızı kapaklısı onu şakaklarına sür bide burun kenarlarına hemen burnun akıyor buzluktan birşeyler çıkar bi eşarp yardımıyla kafana bağla soğusun o şekilde uyu aşırı rahatlatıyor bi önceki hamileliğimdede şimdide çok yoğun iyi gelir

Hamileliğimin 3. Ayında 3 gün süren migrene forumun birinde rastladığım bilgiyle çözüm buldum, kanatları açılmamış peçetenin bir yarısını komple ıslatıp ıslanan yere karabiber döküyorum bol bol. Boş kalan diğer kısmı üzerine katlayıp alnıma yapıştırdıktan sonra tülbent ile sıkıca kafayı sıkıyoruz. Yarım saate bıçak gibi kesilmişti

Mervegc bendede var o sorun nane yağı sür şakaklarına ağrıyan yerlere yarım saate kadar raharlamaya başlarsın çok geçmiş olsun

Mervegc Bir hafta süren hiç gecmeyen migrenim oldu doktorum parol iç dedi ama asla gecirmedi parol daha sonra bir ilaç verdi bir tane içtim ve bir haftalık kabusum son buldu eğer geçmezse mutlaka nörolojiye gitmen lazım dedi

Ah ah dün resmen kabusum oldu şekerim de var şekerli su içemedeim ama uyumaya çalıştım parol fayda etmiyor maalesef karanlık odada uyumaya çalıştım

Benimde parol vs hiçbir şey geçirmiyor. Acile gidip serum alıyorum tek çözüm benim için böyle oldu.

Doktorum migren tuttuğunda aç karnına parol içip hemen arkasından sade Türk kahvesi içmemi önermişti. Kafein parolun etkisini arttırıyormuş.

Mervegc Merhaba hamileliğimden önce sık sık migren atağı geçiren biriydim. Hamile kaldıktan sonra ilk 3 ay zorladı beni. Hissettiğim an tutacağını hemen bol su ve karanlık sessiz odada dinlemekti. Doktorum iki tane üstüste parol alabilirsin demesine rağmen direndim o ağrıya. Doktorunuza sorup kendinizce yöntemde bulmanızı tavsiye ederim. Sağlıkla kalın💐

Mucize3370 ayy çok geçmiş olsun artık ben korkar oldum valla acaba bebeğe zarar verirmi diye hep yaptırıyorum çünkü snr çok üzülüyorum ama artık dayanamıyorum mecbur kalıp gidiyorum acile

Mervegc geçmiş olsun bendede migren var hatta iki kere hastanelik oldum , migren bantları var onlar deneyebilirsiniz eczanede veya rossman Gratis gibi yerlerde satılıyor

Mervegc parol soylemişdı bana ama yeni hamılesenız acılde parolu serumla verıyolar

Magnezyum içerseniz hamileliğiniz boyunca migren olmuyorsunuz ilk hamileliğimde suda eriyen magnezyum kullanıyodum atak geliceği zaman iki tane eritip içiyodum geçiyodu şimdide hergün düzenli olarak hap olarak içiyorum çok sık atak geçire biriyim ama inanın 5aylık gebeyim migren Atağı gelir gibi oldu zaman iki tanede parol içiyorum engelliyo bn magnezyumun etkisine çok inanıyorum hamilelikten sonra bile devam ettim şimdiden şifa olsun inşallah

Mervegc
    Açıkçası hamileliğin başından beri magnezyum kullanıyorum. Bana faydası olmadı. Hele mideye vuracak aşamaya geldiyse çekmeye gerek yok. Acile gidin serum taktırın. O perişanlığa gerek yok. Bununla birlikte aktarda migren taşı var ama başlangıcında ancak fayda ediyor. Mide aşamasından sonra etmez. Soğuk kompres migren taşı mentol vs. Bunlar başındayken en azından uyumanızı sağlayacak kadar hafifletebilir.

Mervegc bende migren taşı kullanıyorum iyi geliyor sanki

Mervegc
    Aktarlar da migren taşı diye bişey var kuzum onu anlina masaj olarak uyguluyosun geçiyor ben onunla rahatlıyorum