MrvRmzn teachering06 aynı durumdan benim de sezaryen oldu. 2 gün kaldım. 7 buçuk da ameliyata alındım (belden aşağı uyuştu) 20 dk sonra bebeğim doğdu ilk onu odaya götürdüler sonra da ben çıktım. Asla korkmayın ben doğurduysam herkes doğurur. Hastaneye gittiğimde damar yolu açılacak diye ağlıyordum. Hemşireler zorla açtı düşünün ne kadar korkak olduğumu 🤣🤣 uyuşturma hiç acımıyor. Çok korkmuştum. Ama çok korkuyorsanız eğer eşiniz girsin benim girdi gerçekten onun sayesinde çok rahatladım. O konuşurken oldu bitti 💃
MrvRmzn teachering06 ağrı kısmı da şöyle uyuşukluk geçince ayağa kaldırıyorlar o zaman oluyor ama 2. Kalkmada oda hafifliyor. Çok yürümeye gayret gösterin. Merak etmeyin bebek zaten hep uyuyor hatta emmeye bile siz uyandırıyorsunuz. İlgi çok beklemiyor 2 gün. Çağrı hoca da 2. Gün kontrole geliyor.
avakado7 MrvRmzn Çağrı Gülümser’den memnun kaldınız mı? Gebelik takibinde testleri nerede yaptırıyordunuz? Hocamız sorduklarınıza yeterli cevap veriyor muydu?
MrvRmzn avakado7 şöyle söyleyebilirim. Gerçekten işinin ehli ve kendine güveni çok güzel. Rahat hissettiriyor kendinizi. Benim doğumum sezaryen oldu ve mükemmel bir doğumdu. Ağrısız sızısız. İyileşemem 5 gün bile sürmedi. Testlerin hepsi klinik de şeker yüklemesi balgatta özel bir laboratuvar da yapılır. Orası da özenle seçilmiş. Sadece hastaneye doğum için gittim. Sorular da şöyle eğer risk görürse söyleyip açıklama yapıyor. Yoksa görüşürüz diyip çıkıyorsunuz 😊 ama siz sorularınızı sorun daha iyi olur.
D_Banutoklu bsrgokce Merhaba postunuzu şimdi gördüm. Ben Sincan Lokman Hekim Hastanesinde doğum paketi aldım 8250 tl’ydi 4 ay kadar önce. Doktorum da Özgül Özgan Çelikel kedinlikle tavsiye ederim hem hastaneyi hem doktorumu🍀
aasenaktas Zahide hanıma gitmeyi çok istedim ancak artık gebe takibi almıyordu, araştırmalarım sonucu memorialda doğum yapmaya karar verdim ve dünyalar tatlısı Figen Beşyaprak hocayla tanıştık, herkese tavsiye ederim💖