Eleonora Etrafimdakilardan duydum bunu. Cok korkuyorum ve cok endiseliyim. 3 gundur gripim bugun serumla tedaviye basladim. 2 gundur asiri öksürügümde var. öksürünce bebegimin oldugu taraf agriyor. Off cok korkuyorum soylenenler dogrumu?
misirveannesi Eleonora nasıl yani? Ben covid olmustum bebeğim sapasağlam doğdu. Batıl inanc hurafe filan heralde
nilsmomy Eleonora ay hayır yok öyle bir şey covid olanlar napsin ben covid oldum doktorum onu bile önemsemedi bir şey olmaz dedi
Stuna Eleonora ben 3 kere grip 1 kere covid oldum ilk defa duyuyorum böyle bi şeyi. Yani kullanılan ilaçlar bebekte araz bırakabiliyor da uygun ilaçlar kullandığınız sürece neden olsun ki öyle bi şey bilemedim🤷🏽♀️
Der_0 Eleonora yıl 12 ay grip oluyorum o zaman sağlam çocuk yapamam tövbe estağfurullahhhh tövbe Allahım 🤦🏻♀️inanma canım öyle şeylere ne alaka ya
Ezgi2727 Eleonora yani böyle bir şeyi hamile bir insana kim neden söyler ki insanlar cidden kötü. Allah korusun ilk kez duydum böyle bir şeyi ancak bir alakası olduğunu düşünmüyorum nasıl buraya bağladılar acaba
Papiiii Eleonora benim bir tanidigimda ayni senin haftanda boyle birsey yasamisdi ama bebegi sagsalim dogdu sukurler olsun sende merak etmr
ballibocek Eleonora ilk üç ayda bir enfeksiyon geçirmemeye çalışın derler ama hayat bu illa bir yerde bir şeyşer kapıyorız. Hele de öyle gözü kaşı net adresli etkiler falan bence gayet trişka yorımlar.. takılmamak lazım, sadece hekimleri dinlemeli
Merve201119 Eleonora ben oğluma hamileyken üç sene önce grip beni bronşit çevirmişti artık öksürürken böyle sırtımda inanılmaz agri olurdu ağlayarak öksürürdüm 2 hafta neler yaşadım neler çektim şükür bebeğim sağlıklı kuzum