Dylann Canankyaisk ama 14 haftalık ise kız demşse kızdır benmki 11 haftalıktı kıza benzyo demşti 14 haftalıkta erkek dedi belliydi artık bende kıza benzettim sağlıkla alın kucağınıza😍
Canankyaisk Dylann Ya inşAllah 🙈 çok teşekkür ederim en önemlisi sağlık tabi ama, kız olmasını çok istedim umarım gerçekten öyledir çok sağolun🌸
Canankyaisk Dylann Ya gerçekten bende şaşırıyorum çünkü yüzde 90 erkeğin cinsel organı zaten 14 haftada belli oluyormuş bacak arası hiç bi çıkıntı sapt edemedi ona benzeyen. Ama anneler hisseder bence dilerim doğrudur ☺️☺️
Canankyaisk Dylann En başından beri kız dedim ☺️ detaylı ultrasonda da kemik yapısı kıza benzetildi (11haftada) bugün de doktorum onlarda öyle dediyse genelde doğru çıkıyor dedi. Ama haftaya cuma kesin net belli olurmuş. Ben şimdiden kız alışverişine başladım ama🙈
Dylann Canankyaisk 🥲 ben aldm hepsini millet dur artık dyor cinsiyet değşse napacaksn dyo zaten ortak renkler çok zorlanmam😍
Canankyaisk Zezeeee https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır