Hulya-27 Selam anneler, 24 gunluk yogun bakimda yatan bir bebegin annesiyim.Eşim dun bir kaza gecirdi cok korktum ve bugun sutumde azalma hissediyorum. Ne yapabilirim? Bebegimin süte ihtiyaci var daha da azalmasindan korkuyorum😔
ada_2000 Hulya-27 havuç Yeşil soğan çok tüketiyorum bide humana rezene çayı içiyorum. Bide bol bol sağ. Benim bebeğimde küvezde anlıyorum sizi allah yardımcınız olsun
Dylann Hulya-27 canım duyduğmu yazaym deneyen arkdşlarm olumlu sonuç aldı iç çamaşırına beyaz lahana koy sütü arttırıyor öyle dediler tam sütyenin büyüklüğü kadar kaplayacak şekilde koy
Hulya-27 ada_2000 allah yar ve yardimcimiz olsun.Insallah saglikla kucagimiza aliriz.Size de cok gecmis olsun.🤲
brltnyy Merhaba hanımlar geçmiş olsun benimde bebeğim küvözde ama sütüm yok maalesef yarına eve geçecem inşallah takviyelerle gelir
Hulya-27 brltnyy cok gecmis olsun canim insallah saglikla kucagimiza aliriz.gelir merak etme hastane de elektrikli sut sagma makinalari var aparatini siz alinca kullanmaya izin eriyolar onu kullanin ben ilk onla saginca geldi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hulya-27 Dylann yaa hic bilmiyordum ilk defa duydum denemekte fayda vardir. Cok tesekkur ederim canim.