SerapTuncer 28 haftalık gebeyim sol tarafıma yan yatamıyorum bi ağrı War çok zorlanıyorum kemiklerim ağrıyor sol tarafıma yan şekilde yatınca😔😢😢😢
Bilgenn SerapTuncer 30+3 teyit ve felaket Kalça ağrısı yaşıyorum özellikle yattığım zamanlar dr sordum eklemler yumuşadığı için normalmiş dayanacak artık ☺️ Herşey bebeklerimiz için
SerapTuncer Bilgenn benim hep sol taraf sol kalça kemiğim tutuluyor sol yan taraf kemiklerim ağrıyor 😔😔😔hamile kaldığımdan beri kalça kemiği Ağrım geçmedi zaten 🙄
Masumum Bilgenn aynı durum bende de mevcut 30+5 çok zorlanıyorum yere oturdugumda kalkmam imkansız sanki🙄 ☺️
hacerecrin Benim de bugün bugündür çatım ağrıyor kizlar ya bebek çıktı çıkacak gibi sanki poposunu dayamış zaten bir aydan fazladır sancilarim başlamış ilaç kullanıyorum durdurmak için 38 haftaya girdim yarin muayanem var sezeryan dogum yapacam ikinci gebeligim dualarinizi bekliyorum
Cismmpoyraz48 SerapTuncer benimde hamileligin başından beri aynı şekilde ağrıyor sağ sol dönerken tutuluyor resmen ne zaman sorsam hep normal diyor doktor 😒
Bilgenn SerapTuncer benim belimde fıtık var belki sende de vardır onlar ağrı yapıyor doktora sordum ben normalmiş geceleri uyku şimdiden zorlaştı benim için
Bilgenn SerapTuncer zamanla sağ tarafta başlıyor bu arada ilk benimde sol taraftı şimdi iki tarafta gece o yüzden oturur pozisyonda uyuyorum resmen 🙃
Shnayse Biz de 30+2 haftaligiz bende sol tarafima hic yatamiyorum sanki bebek sol kaburgamda sanki oglumun uzerine uyuyorum gibi nefesimi kesiyor o yuzden cogu zaman sag tarafa yatiyorum 😏 insallah bebegimde rahattir bu durumdan 🙏🏻