Dilan-Bayat Arkadaşlar merhaba beta hcg artış seviyem normal ikiye katlıyor ama kanamam var 2 gündür bugün azaldı fakat devam ediyor. Bugün doktora gittim artış normal kese görene kadar bekleyeceğiz dedi. Böyle olup sağlıklı bir hamilelik geçiren oldu mu?
Ebru5643 Dilan-Bayat merhaba benimde kesem henüz görünmedi 2 gündür kanamam var progestan igne prulaton igne progestan kapsül verdi henüz kesilmedi ama azaldi,doktorunuz size herhangi bir ilac vermedi mi
Dilan-Bayat Ebru5643 hayır bana hiçbir şey vermedi özellikle sordum herhangi bir ilaç vermeyecek misiniz diye hayır dedi
Tugcekivrak Dilan-Bayat önlem amaçlı progestan vajinal fitil ve ya iğne verseydi aslında senin de için rahat ederdi biraz
Ebru5643 Dilan-Bayat dün gittim beta yükseliyo 460larda ama progesteron düşmüştü ki bu hormon bebegin tutunmasini saglayan hormonmus,sali günü kese görmeye gidicem şuan hergün iğneye basladim sizde ihmal etmeyin tekrar görüşün dilerseniz doktorunuzla
Dilan-Bayat Ebru5643 benim beta henüz 50lerde o yüzden vermedi galiba. Tekrardan sorayım ben doktora çok teşekkür ederim
Dilan-Bayat Ebru5643 benim progestron bakılmadı beta 50 çıktı bugün artışta dedi sorun yok gibi dedi doktor
Ebru5643 Dilan-Bayat beta ve progesteron farkli hormonlar oldugu için kanama gibi durumlarda ismi progesteron olan ilaci igneyi fitili veriyolar belki henüz cok yeni oldugu icindir endiselenin diye anlatmiyorum bende tecrübesizim bildigim kadariyla anlatiyorum🙏
Dilan-Bayat Ebru5643 Tugcekivrak evet bende kanama için bir ilaç falan veremez misiniz diye sordum şuan veremem dedi dış gebelik ihtimali vardır diye galiba
Ebru5643 Dilan-Bayat anladim vardir doktorunuzun bir bildigi o halde gecer umarim biran önce saglikla büyür🙏
Tugcekivrak Dilan-Bayat Canım bence başka bir doktora daha görün dış gebelik ihtimal bile olsa genel de kullandırıyorlar inşallah bebeğin sağlıklıdır Bu da önemsiz bir kanamadır inşallah öyle düşün 🥰
Dilan-Bayat poyrazvearya doktora tekrar sorsam verir mi acaba neden vermedi ki şuan benim de kafama takıldı