zumzum Gaviscon şurup kullanmaya başladıö şuan 29+ haftamdayım. Rahatsızlık günde 4 kez içilecek denildi fakat bazen midemde çok kaynama oluyor. İhtiyaç dahilinde içmemin bir zararı olur mu? Bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim kızlar. 🥴
Kleopatra- zumzum Vallahi benim elimdeydi hep suyum gibiydi resmen. Ama hani öyle bir saatte bir içmiyordum belli aralıklarla çok olduğu zaman içiyordum. Bir sorun da yaşamadım. Ama siz yine de dikkat edin
Ahuum benimmdunyamm hahah bu ben 😅 en etkılı yöntemı yemeğin üzerine içip25 dk fln azına bişy sürmiceksin
Imu Günde 4 diyorum ama rahatsız olduğun sürece içebilirsin dedi doktorum. Fakat 4 e ihtiyaç duymadığımda içmiyorum. Ne zaman yandı o zaman içiyorum. Mide koruyucu önerirse doktorun daha etkili olabilir bi danış derim
zumzum Antibiyotik kullanmıyorum şimdi kızlar. Oda sanırım arttırdı. Salgın varmış şimdi dikkat edin sizde. Antibiyotiğim bitene kadar en azından içeyim bari. Bir zararı olmaz değil mi? Hamilelerin rahatlıkla kullanığını duymuştum ama.