Sekerimseker girl_boy_annesi Rica etsem bana da bakar mısınız [ 12+5 günlük doktorumuz söylemedi erken diye
mine3444 Gulsen4224 ayyy nasıl da emin valla hep de bilmişsin👌🌺 12 haftalık olduktan sonra mutlaka sana sorucam Gülşen hanımcım. daha çok zamanım var henüz 6+3 💕
hilalaldemir44 Gulsen4224 yaaa kac haftadir bekliyorum yorum yapmanizi ins bende yarin gidip ultrasyon goruntume bakabilirmisiniz 😍😍😍
Gulsen4224 mine3444 🙈🤭Yanilmalarda olabilir çiçeğim tabiki ama tutanda oluyor elbette 😇inşallah büyüsün bakalim añnesi minigine🥰
Eceem Faness Bi kız demiştin sen bana o gün bugündür hağla göstermedi 15 haftaya dönüyoruz tık yok ilk cocuğum kız erkek farketmez ama insan yinede merak ediyor 🥰
Faness Eceem Ben sana tahmin yapmadım kii 🤔 Bi bakayım sayfana ve bi fotodan tahmin ediyoruz bazen gözükmüyor ve şuan çıkıntısını gördüm çok az belli oluyor yeni oluşmuş sanırım doktorun bişey demedi mi BAKTIM YORUM YAPMAMIŞIMMM
Eceem Faness doktorum henüz çok küçük dedi tahmin etmekte istemedi yada ben sormuşumdur cevap alamamışımdır canım yanlışım varsa hakkını helal et 🙏