Goncagp Kızlaaaar 39+1 olduk ne sancı var ne kanama ne su var ne gelen ne giden ya 🤦🏻♀️ ne yapacaz geçmeyen zaman gelmeyen bebikolarla 😔
Nuraysrl Goncagp bende 38+5 oldum hergün dört beş kişi arıyor doğurmadın mi diye 😂 sanki ben tutuyorum çocuğu içerde ama bugün karnımda çok fazla kasılma var ağrı yok bakalım sağlıkla gelsin minikolar 🤗
Cananasel Goncagp 😁ben ben ben 39+ 2deyiz. Bugün yeğenimizin doğum gününde bulundum tanıyan tanımayan daha doğurmuyomusun. En sonunda dedim dişleri çıksın diye bekliyorum 😂😂 rahatı yerinde kızımın gelmek istemiyor gelmiyor. Napayım yani 🤷🏼♀️
Goncagp Nuraysrl ay hadi beklemezsin inşallah çok fazla :) ya aman öyle diyenlere doğurdum içimde saklıyorum diycen:) ben de kendi kendime diyorum doğurmadın mı sen daha diye 😩😄
Goncagp Fatmazaltn ohhh ne güzel💃🏻 darısı bana resmen yolunu gözler oldum suyun nişanın 😂 nişan geldiyse güzel günler çok yakın 🙏🏻😊
Fatmazaltn Goncagp günümüzü doldurmasına 6 gün kaldı zaten gelsin bi zahmet 😂 bi yandan da ödüm patlıyor doğurmaktan 😂
Goncagp Fatmazaltn hiç deme doğum anını düşünmeden doğurmak istiyorum içimde kaldıkça kalacakmış gibi geliyor 🙈 sanki 9 ayı geçiren ben değilmişim gibi hayal gibi doğum anı da rüya gibi filan geliyor tam bi çılgınlık hali bu hamişlik 😄
tugbaarya İlginç olan ne biliyor musun oğlum şuan 23 aylık . Hamile kaldigimda o kadar nasıl beklerim derken regliye göre 42+2 olmuş USG ye göre 44 gelen giden olmayınca sezeryan oldu . Eyvallah basın buymuş dedik. Yine hamile olduğumu öğrendim riskleri çok aşırı olan biriyim ve öyle isyan etmiş aglamistim ki dedim oğlum küçük birşey olursa kim bakar vs snr nasibmis dedik falan. 31+2 oldu bizim kız hızlı davrandı 3 gün önce doğum yaptım. Düşündürücü kısmı biri gelmedi biri erken geldi. iki sezeryanim var . Ve oğlumda nts artık patlayacak derece sancı verdi bende tık yok suni sancı verildi bir hafta tık yok . Kizimda kasılma bel ağrısı gittim tuzdan snr ne ağrı kaldı ne birşey ama nts yine deli gibiydi. Sezeryanliyim o ameliyat anina dayanamadım . İsyan ağlama ağrı dikiş derken anlamadığım ağrı eşiğin küçükse neden suni bile hissetmedim halanceliskideyim kesin sknt bende :)))) şimdi iğne yapılsa ağlayacak durumdayım çok kötü ağrı acı var ama ben dahada ogrenemem doğum sancısı cart curt :))) Rabbim İst dileyen herkese versin artık:)
Goncagp tugbaarya sağlıkla büyürler inşallah 🙏🏻 Tamamen mucizevi bi olay zaten ağrı eşikleri korkular vs hepsi hayal gibi geçen 9 ayda ağrılar sancılar içinde büyüttüğümüz mercimek kadarken sevmeye başladığımız her an bir mucize 😊
Goncagp Aaa ben de aynı 39+2. gerçekten kendimi olumlamaya çalışıyorum ama bi yanım çok umutsuz , sanki gelmeyecek de ya suni ya da sezaryene mecbur olmak hissi ağır basıyor 😔