Smyd Merhabalar... Bebeği dönmediği için sezeryan olan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar bekledi ya da bekleyecek acaba? Ya da kendi sancısını bekleyip sonra sezeryan olan var mı içimizde? Benim doktorum duruma göre 38.haftada alabiliriz dedi.Sizin doktorlarınızın görüşü nasıl?
YamurKoerErkan Smyd benim bebegim 39. Haftada döndü biraz daha beklemeni tercih ederim ben bol bol insirah Yusuf Meryem suresini dinle canım
Smyd YamurKoerErkan Ne güzel son anda sürpriz yapmış😊 Döndükten kaç gün sonra doğdu? Yoksa sancı başlayınca mı döndü?
Smyd Oznr Morvi Nurayy28 Hakkımızda hayırlısı olsun.Bebeklerimiz dönmezse de Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Doğum da nasip işi ne şekilde olacağına her zaman biz karar veremiyoruz 😊
Smyd Ben de bir aksilik çıkmadığı sürece bekleme taraftarıyım.Dönmese bile erken alınsın istemiyorum.Ama bebek tersken aniden sancılanmaktan ve apar topar sezeryana alınma ihtimalinden de çekinmiyor değilim😄Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah...
Smyd Oznr Benim kız haftalardır aynı pozisyonda o yüzden dönse anlarım gibi geliyor😄 Sizde de durum öyleyse bir farklılık olsa anlayabilirsiniz.
Esra___ Smyd Cnmm benim de 18.haftadan beri makat gelişti bugün 35.hafta kontrolüm vardı hiç umudum yoktu ama dönmüş 😊 kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama inş döner
Smyd Esra___ Ozlemm 38+2deyim ben de pek çok yöntem denedim normal doğum olsun çok istiyordum en başından beri.Fakat bebeğin boynunda 2 tur kordon var kordonun kısa gelmesi sebebiyle de dönemiyor olma ihtimali var.Artık Rabbim nasıl bir doğum nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz😊
Ozlemm Smyd bende bunu o kadar cok tatktim ki kafama. Allaha sukur 37. Haftamda dondu.. insikak suresini okuyup secde yapin Allahin izni ile donecektir. Ben cok inanarak yaptim ve Allaha sukur dondu 😍
bsraanne Smyd ben de aynı durumdayım ve döner 34+3 teyim döner mi bilmiyorum ama doktorum 38 i dolduralım 39 da alırız dedi. İlerleyen haftalarda gün belirleyeceğiz