Serraninannesi53 Sat göre 8+1 ultrasona göre 6+4 doktor geç döllenme dedi. Sonradan aradaki fark kapanırmı ya da cinsiyeti etkilermi bilgisi olan var mı ??
bluepoint Serraninannesi53 benımde geç döllenme fark kapanması gibi bir şey söz konusu değil o fark değiş çünkü o haftaya uyumlu gideceksiniz. Cinsiyet içinde aile hekimi hemşiresi genelde erkek olur geç döllenmeler demişti bebişim kız💕
Zeynepkrdmn Serraninannesi53 pcos vars gec döllenme olabiliyor. Bizde vardı başlarda simdi 35 haftaligiz, aradaki fark kapandı
Tubatgn Serraninannesi53 Kapar fakat cinsiyeti belli bile değilken neden cinsiyeti sordunuz onu anlamadım? Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle 🌺🌺
Serraninannesi53 UynakBalina UynakBalina geç döllenme genellikle kız bebek olur diyolar. 9 aylık bir prensesim var gönül iki meyveyide tatmak istiyor o yüzden sordum şimdi hemen linçlemeyin 😂
Serraninannesi53 Zeynepkrdmn pcos yok çok şükür. 9 aylık kızım var emziriyorum. Genellikle kapanır diyolar bakalım
Serraninannesi53 Tubatgn teşekkür ederim hepimiz sağlıklı geçirelim inşallah 🙏🏻 bir kızım var 9 aylık emziriyorum gönül ikisinide tatmak istiyor tabi herşeyden önce sağlıklı olması
Anneadayiozlem Aradaki fark kapanıp kapanmmaası bebeğe bağlı bence zamanında olup da haftası işlerden giden bebekler çok ama cinsiyet konusunu ilk kez duydum benimde geç döllenme ve cinsiyetimiz kız
benimmdunyamm Serraninannesi53 benimki geç döllenme bebek kız 2 hafta geç dollenmem vardı baştan beri 29 haftada yakaladı 1 haftaya düştü doguma kadar 1 hafta geriden geldi o kadar