Guzelhayat Selam anneler.Dogum kilonuzla ultrason olcumleriniz bir birini tutdumu doğumdan sonra.yani doktorun dediyi kiloda mi doğdu bebisler.birde ikinci sezeryandan sonra hemen korse takaniniz var mı faydasini gördünüzmü
Mrv135 Guzelhayat 100 gram oynadı benimki. 2700 demişti ama %5 bir sapma payı olabilir kilosunda biraz daha zayıf olabilir demişti 2600 doğdu. Korseyi 40 günden sonra kullan dedi bana doktorum. Ama zaten gerek de kalmadı benim göbek gitti.
Smyye1B Guzelhayat 37+4te 3600 52cm dedi 37+5te Bir gün sonra 3300 48 cm doğdu. Korseyide 5.ci gün kontrolüm vardı o zaman takmama izin verdi doktorum. Dikişlerimi kontrol edipte.
SutlacimiYedimmiBen Guzelhayat bnde fazla cikti iri olduğunu bilmiyordum iri dogdu. Sezeryan olmadigim icin diğer soruna cevap veremicem.
Guzelhayat Smyye1B boyu baya farketmis bana da tutturmislar kızin uzun olacak diye.oglumdan fazla olucak boyu 52den çok bende ona sasiriyom.cunku ben kızları daha kısa olur saniyordum.esimle ikimizin boyu da kisa.
Erbe Guzelhayat beş ay önce doğum yaptım sezeryandan bir hafta önce kontrolde doktor bebegime 2700 ama iki buçuk doğar dedi bebeğim 3.800 doğdu köşeyi doktorum önermesi üç ay sonra giy rahim toparlanmaya başlayınca ters donderio dedi ama ben üç ay dolamdan tekrar hamile kaldım kullanmadım zaten sezeryanda kum torbası konursa göbek falan kalmio
Guzelhayat Erbe ne biçim sallamis doktorda bir kilo eksik çıkmış😄😄bende kim torbası koymamislardi ilkinde bakayim bu sefer koyacaklarmi
Mrv135 Guzelhayat inşallah 🙏 Gereksiz şeker, karbonhidrat almamaya bakım hamilelik sürecinde gider diye diye düşünüyorum.
misirveannesi Guzelhayat doğumdan 1 hafta önce 3050 gramdı 3100 gram doğdu. Tamamen tuttu gibi bişey benimki
Cnslrsln Guzelhayat son kontrole gittiğimde acilen doğuma alındım ultrason da 3260 çıktı doğumda 2930
Mlkysf Guzelhayat pzt kontrolde 3600 civarı demisti salı günü doğum yaptım 3550 doğdu.Boy da fark oldu bende ölçü de 51 cm falan çıkıyordu 49 cm doğdu
EAK Guzelhayat Ebe aldı direk kreşe yazdırdı 😄😄😄😄🤭 şimdi ikinciye hamileyim hiç kıyafet ve bez masrafım olmadı.ilki hiç bi şeye sığmadığı için giyememişti 1 numara bezler de kalmıştı şimdi kullancm inşallah