Sultan_celikkanat03 Kızlar sürekli ekşi yiyordum şuan16+1 cinsiyet erkekmiş değişirmi hiç ekşi aserip erkek doğuran oldumu
Yasmn_17 Sultan_celikkanat03 bende hep ekşi yiyordum ve kız herhalde diyordum ama oğlum olacağını öğrendim ve değişmedi cnm
Brck0303 Sultan_celikkanat03 bnde sürekli ekşi yedim yeni yeni acı da yemeye başladım normalde hiç yemezdim acı yı ama doktorum 15 haftalıkken %90kiz demişti haftaya kontrolüm var o zmn net ogrenecegiz
Slaaa34 Sultan_celikkanat03 bende ilk haftalar hep ekşi yedim cinsiyet erkek şuan 33 haftalığım bu seferde tatlı yiyesim var
Merveeeeeee97 Sultan_celikkanat03 ben 🤣 cinsiyeti öğrenene kadar canım hiç tarlı istemezdi görünce bile burun kıvırırdım 😅 ki normalde çikolata tatlı aşığıyımdır cinsiyeti öğrendikten sonra değişti şimdi tatlının dibine vuruyom
Erbe Sultan_celikkanat03 kilo kilo limon yiyip erkek doğurdum 😂😂 şuan 15 haftaligim ekşi uedigimde midem bulanıyor buda tam tersi heralde daha belli degil
Bbilim118 Sultan_celikkanat03 ne alaka bılımsel bişe değil saçma bı hurafe bu sizde cidden buna mı inandınız
Sultan_celikkanat03 Bbilim118 hurafe olduğunu biliyoruz bilimsel hiçbir açıklaması yok elbette ama eskiler hep der o yüzden doğruluk payı az da olsa vardır diye herkese sormak istedim burda bu kadar