Melegimin_annesi Ayın 11inde randevum vardı hem nts ye girdim sonra ultrasondan baktı hemde çatı muayenesi yaptı 39+1 haftalıktım seni artık doğurtalım zamanı gelmiş dedi doktor yapmadı çatı muayenesi yanındaki ebe yaptı açılması var dedi doktora söylerken 2 dediğini duydum ama tam emin değilim 2 lafı çıkmıştı bilmiyorum 3 4 cm olsa o günden bugüne doğum yapmam gerekirdi diye düşünüyorum bebeğin kafası doğum kanalına yerleşmiş dedi rahim uygun dedi rahmini uyardım dedi akıntın olursa normal dedi onun dışında adet gibi kanaman olursa suyun gelirse ağrın fazla olursa gel dedi o gün eve geldikten sonra akşamdan sabaha bel ağrısı çektim dayanılmıcak gibi değildi adet olursunuz ya ilk gün çok ağrır aynı öyleydi sonra o günden bu güne kadar bel ağrım var karnım taş kesiliyo bebeğim hareket de ediyor sadece akıntım var az az geliyor ama gelen yok ilk gebeliğim ve sezaryan istiyordum şuan herşey normal doğuma uygun ve sancımı bekliyorum daha ne yapmam gerek doğumun başlaması için ??
egeninincisii Melegimin_annesi 7 saat sonra 😅 hastaneye gittim saat 10’da 2 cm açıklıkla, akşam üstü 17’de doğurdum.
nimilhan Bende 38+6 yım aynı belirtileri yaşıyoruz. Ek olarak pilates topunda çalışıyorum, günlük 1 ya da 1,5 saat yürüyüş ve squatlar. Umarım emeğimiz boşa gitmez😊😊
[silindi] Bol bol Duş al ve sürekli yerden bişey alıyormuş gibi eğil kalk kasılma dalan başlamış zaten. Sağlıkla gelsin🥰