uraz_ve_annesi- Hemdemmm yedim bir kaç kereden bir şey olmaz da dikkatimi çekti hep yediklerini soruyorsun bu kadar kasma bir iki yemekten bebeğe bir şey olmaz canım böyle 9 ay zor geçer
Hemdemmm uraz_ve_annesi- bişi diyim mi burda herşeyi soruyorlar görüyorum her yediklerini banada bulaştı 🤣
Papiiii Ozlem9794 off bende 3 gunde 5 paket orta boy cips yedim ama kormuyorum artik yemicem napim aseriyoeum duramadim ama yemicem artik
A_syma Hemdemmm Ara ara canim isteyince yedim abartmadan. Ama tuzlu oldugu icin nefsimi koreltecek kadar. Ödem oluyor , tansiyon yukseliyor tuzdan. Dikkat etmek gerek.
yabadabaduu Hemdemmm bacım biz herşeyi yiyoruz nerdeyse sende ye bu kaçıncı post bişeyler ye sen artık 9 ay böyle geçmez pimpirikli olmaya gerek yok bu kadar 😂😂
Hemdemmm yabadabaduu 🤣🤣 bişi diyim mi burda herşeyi soruyorlar görüyorum her yediklerini banada bulaştı 🤣
yabadabaduu Hemdemmm yani sormadan burdaki arama motoruna yazıptada bulunabilir yüzlerce böyle sorulardan sorulmuş çünkü daa önce 😂 ben heerşeyi yedim gebeliğimde bu kadar aşırı dikkat etmenize gerek yok bence ve sorduklarınız çok normal yenilesi şeyler zaten ☺️
Sila66 Hemdemmm gecen buraya salya sümük cıpsı yedım bıseu olurmu dedım herkes ye gıtsın ne olcak dedı ye gıtsın abartmadan 🤍
Tugba4268 Hemdemmm ben yiyemiyorum eşim tepemde o kadar canım cekiyorki anlatamam hatta ne zaman dışarı çıksam eşimde tam alacağım vakit dibinde bitiyor.Yok zararliymis yok çocuğa zarar verirmiş arkadaşlarının eşleri ağzına bile sürmüyormus .😂
busra009 Bende yiyorum hatta yedikçe bebiş hareketlenmeye başlıyor bence o da seviyo 😂 ama eşim bık bık yeme zararlı filan başımı yiyo bende ondan habersiz yiyorum artık çünkü canım çok istiyo yemezsem biryerimiz şişer ☺️
beyzzsenturkk Hemdemmm 25 haftalığım yiyorum arada kola da içiyorum çikolata da yiyorum bu kadar stres yaptırmayın kendinizi sıkmayın aklınızda kalacagına icinizde kalsın yiyiiinn
Misketlimonum Sade patates cipleri bir tık daha sağlıklı ben onlardan tüketiyorum yoğurtlu baharatlı sos yapıp yanına