busra009 Kızlar merhaba 20+6 haftalık hamileyim ve o kadar halsiz bitkinim ki hiç çalışasım gelmiyo bütün gün tembel tembel yatasım var 1 tane de oğlum var 8 yaşında o ev işi ve çalışmak o kadar zor geliyo ki sizde durumlar nasıl ?
ardaada busra009 bende 24. Haftadayım. Genel olarak çok ağırlaşmadım karnım hafif çıktı ama genel olarak dedğin gibi yorgunum. Bütün gün akşam olsun da eve gideyim yatayım modundayım. Evde doğru düzgün yemek vs yaptığım da yok ama inan makine boşaltmak bile istemiyor canım günüm günüme uymuyor açıkçası 😁
Edafmo busra009 bende malesef bel ağrıları dayanılmayacak seviyede olduğu için 4.ayımdan beri rapor alıyorum gitmiyorum işe
ozlemkayaa busra009 yalnız değilsiniz… hergün ne zaman çıkacam işten ,istifa mı etsem diye düşünüyorum günleri sayıyorum
Sevim2211 Bende 33.haftadayım çalışıyorum ama artık çokağırlaşmaya başladım 3 hafta daha dayanmaya çalışacağım. Baskı yapmaya başladı artık bir de bacaklarım çok ağrıyor
busra009 Edafmo ne güzel bir sıkıntı çıkarmıyorlar mı ben 1 hafta aldım 1 ay önce birsürü laf sokma yaşadım
busra009 ozlemkayaa istifa edilecek gibi değil ki 1 maaş bu devirde hiçbirşeye yetmiyor 2.ye çocuk geliyo ben izinde maaş almıcam napcam diye düşünüyorum
Edafmo busra009 açıkçası iş yerinin önünden bile geçmiyorum, sadece raporun fotoğrafını atıyorum o kadar.. tahminen şaşkaza uğrar ya da iyileşir işe dönersem çok laf edecekler 😒