gokcesmomm İzmir’de doktor hastane önerisi istiyorum ? 20 haftalık olduk hala güzel ilgili bi doktora denk gelemedim…
Ezgi2727 gokcesmomm Emre Gültekin kendi kliniği var xok memnun kalırsınız :) hastane olarak da bence medicana :) oradaki doktorlar da iyidir ayrıca
Blr1 gokcesmomm Çiğli eğitim araştırma hastanesi Havvagül Ohan tek geçerim 🤌🏻 24 haftalık hamilelik surecim ve öncesinde bir senelik gidip gelmişliğim var ve çok memnunum🤌🏻
sibellllllll gokcesmomm urla hastanesini öneririm sana çok iyi meki Ömer doktorun adı ben kızımda hep ona gittim çok ilgili ve doğum içinde uygun bir yer tek odada özel gibi
Esraayy Sada hastanesinde cavit mete bey var benim doktorum en başından beri gidiyorum 19+4 olduk memnunum düşünürseniz 😊
Seymaymn sibellllllll dogumumu urlada yaptım hic memnun kalmadım ben tek güzel yanı tek kişilik odanda dogum yapıyosun ama ebeler cok kaba
YasemenYuce Atasağlık hastanesi, Kemal Uğurbil. Gerçekten çok ilgili babacan bir tavrı var gergin olduğunuz her konuda sizi çok güzel yumuşatıyor. Çok memnunum
Busraaaa35 Bucada prof Dr Serkan Güçlü var detaylidan sonra ona devam ediyorum çok memnunum. Aynı zamanda perinatolog kendisi
BabyTurkdogan1 Busraaaa35 yeri nerde canım tam olarak muane ve doğum ücreti hakkında bilgi verebilirmisin
Maviboncuk52 busrayildiz15 bende o doktora gidiyorum gerçekten çok iyi sıcakkanlı güven veren bir doktor
Busraaaa35 BabyTurkdogan1 buca Tınaztepe Hastanesi’nin tam karşısında. Muayene 850₺ doğum ise Tınaztepe Hastanesi’nde yapıyor 18.500₺ fiyatlar çok uçuk ama riskli gebelik yaşadığım için mecbur kaldım açıkçası
Filztncy papatya-0 merhaba evet çok memnunum başladığım günden beri asla tavrını değiştirmedi ve cok ilgili bir doktor