Kuzum2446 15+5 gunlük burda cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz? Doktor bir sey dedi ama kesin konusmadi sizce degisirmi ?
Gizemkly Kuzum2446 al ya zaten ilk aylar onle bile hiç bileyin farkımda değil ki ben yenidoğanın cogunu etrafımdan istedim en fazla 1 ay giyexek dünya pra olmus kız beneğim erkek kıyafetide var giysin aklı erene kdar ne olucal sanki tek dikkat ettiğim sıcak tutması oldu
Limonzeytin Kuzum2446 kıyafet için acele etme derim hayrlısı olsn ben 24te başlamştm alışverişe detaylıda sağlklı ve iyi oldğnu gördkten snra almaya başlamştm sen bilirsin yinede tabi.
Kuzum2446 Gizemkly olurmu ya sen onlar birseyin farkinda degil.diyorsun ama diyelimki erkek bir bebege kiz kiyafeti giydirdin biride foto cekti 10 15 sene sonra demezmi anne hic mi paran yoktu beni kiz kiyafeti ile dolastirdin diye yani onu da gectim ben yapamam kiyipda kizima erkek bebek kiyafeti giydiremem
Gizemkly Kuzum2446 saçmalama ya 😅😅😅😅 cidden 1 aylıkken kızım bana bunu niye giydirdin diye hesap soracagını asla düşünmüyorum ki tabiki kız kıyafetleride var onlarla resim cekerim olmayada bilirdi ama herkesin durumu muhteşem değil neyse paran coksa al herseye para yetiştiremiyoruz ama cocugumda niye 1 aylıkken bana bunu giydirdin diye hesap soracak sekilde yetiştirmem kıymak ne ya ne hadsiiiz bir cümle sanki zarar veriyorum terbiyesiz git biraz arastır ondam sonra yorum yap uzmanlar bu konularda ne diyor
Kuzum2446 Gizemkly konuşma tarzınızla seviyenizi belli etmissiniz..Ne demişler… Hatalı insana hatasını göster, sana teşekkür eder. Cahil kişiye hatasını göster, sana küfür ve hakaret eder. "Anut ile cahili ikna, pek güçtür. Hoşcakalın..
Gizemkly Kuzum2446 hata mı yapmısım bu hata mı bir aylık benege mavi giydirmek 😅😅 ya yürü git işine bee