Ntugba Busrahio canım ablamın oğlu 2 aylıktı benim düğünüm olduğunda bebeğiyle geldi ama bebeği gelin odasindan çıkarmadı bitek takıda birlikte resim çekilelim diye çıkardı
Shnbsk Busrahio canım kardeşin olduğu için git bence hani uzak akraba falan olsa gitme derdim de sen git ama kimsenin terli terli makyajlı bebeği öpmesine izin veme pusetinden çıkarma kucağa almalarına izin verme üzerinide tülbentle örtersin yine götüreceksen böyle yap kayınvaliden falan gelecekse düğüne ona emanet edersin o bol bol ilgilenir hem o olursa herkes sendeki gibi cesaret alıp sevmezde
Busrahio Shnbsk o halde öpme olayina dikkat etmek lazm evet uzaktan geleceklerde gormek isteyen cok olacak onlarda pusetten cikarmadn bakarlar artk :) cevabınız icin tesekkurler :)
Gozdealpu Bebeğim 42 günlükken kuzenimin açık havadaki düğününe gittim. Oğlum yolda uyuduğu için bebek arabasına koydum düğün boyunca da uyudu. Görmek isteyenler arabadan baktı. Uyansın fotoğraf çekilelim diye bekledim ama uyanmadı. Düğün yeri de 75 km uzaklıktaydı
Busrahio Gozdealpu bnde oyle yattigi yerden gosteririm diye dusunuyorum gormek isteyenler icin insallah guzel bi sekilde atlatırız :) cevabiniz icin tesekkurler :)
Maviii Busrahio gidilirde çok lazım değilse düğün gitmeyiver canım, elin yabancı bayanları dağ bayır geziyor 😊
Busrahio Maviii tek kardeşim ve 6 yildir beraberler uzun zamandr bekliyoruz düğünlerini :) malesef gitmeme gbi bi sansim yok :)
Fbd Busrahio benim yiğenim 38 günlüktü benim düğünümde geldiler ama ayrı odada ananesi durdu başında arada annesi babası durdu düğün salonunda güzel bi yer bulun ve insanlardan uzak dursun 👍🏻
Gozdealpu Busrahio etrafınızda düğün sevmeyen oynamayan biri mutlaka vardır. O çocuğun başında dursun kimsenin kucağına almasına izin vermesin. Uyursa kimse karışmaz. Tavsiyem bebek arabasının puseti ile koymanız büyük parçası ile. Kimse onda eğilip öpemez. Ama anakucağı daha yüksekte kalıyor ve bebeğe dokunmak çok daha kolay
Zeynp Busrahio gidilir gidilir güvendiğin biri de dursun yanında arada bi bakar ilgilenir Neden mahrum kAlasın Hem dinimizde bebeğin kadının 40 ı diye bir şey yoktur O sebebten çekiniyorsan gönül rahatlığıyla git
Busrahio Zeynp cok sağolun :) ne bilim derler ya bi 40 i çıksın takilmam normalde bu tarz seylere hic arastirmadim da gerci neden 40 :)
Busrahio [bilinmeyen] evet insan herseyi düşünüyor. Kardesim olmasa gitmeyi hic düşünmem bile ama malesef. Koruyabildigm kadar korumaya calisacgm artk
Tgbabsra Busrahio ya anlamayan insan çok olacak gerekirse kalp kıracaksın sonuçta çocuğundan daha önemli değil