Faness Eee benim çocuğum kız o zaman… 😋 Uzun bi çıkıntı var o dik olursa kızmış yukarı olursa erkekmiş.Bu görüntüler internetten
Hamaratpanda Faness @girl_boy_annesi Sizce benimki nedir? 18 haftalık olduk daha bilmiyoruz cinsiyeti ya🤦🏻♀️
Papatyaa_01 Faness nubda çıkıntı yukarı olursa erkek yatay gibi olursa kız yazıyor sizinki yukarı değil sanki ultrasona bakınca :) bizimkinde hiç çıkıntı yok sanki 😂😂
Blossom00 Faness Eveeett 13 haftalıkken erkek demiştin sen daha doğrusu herkes öyle dedi ama kızmış şimdi daha net kız olduğu duruşundan😅
Blossom00 Faness bu arada bende senin gibii erkek belirtileri yaşadım rahat geçirdim çevremdeki herkeste erkek dedi rüyamdada öyle gördüm ama tersi çıktı bi şok geçirdim ama şimdi alıştım minik prensesime😅💗
Faness melikessuuu gidiyorum zatennn 2 doktor da kıza benziyor dedi 😁 Bide dedm devlete gideyim o ne diyecek
Faness Blossom00 ay bende şoka girdim ama günlerdir kız ismi düşünüyorum şimdi alışıyorum yavaş yavaş 🥴😁
Faness girl_boy_annesi erkek çıkarsa numaranı alıp sana yemek ısmarlicam ahahahahahaha her zaman erkek diyosun ben kıza alışıyorum sen erkek diyosun 🤣🤣🤣 ve inanırmısın 2 gün öncede erkek gördüm rüyamda kendi oğlumdu ve dün gecede yengemin oğlunu gördüm tövbe ya ne oluyor 🤣
momysss girl_boy_annesi  banada bakaröısın keseden anlaşılıyor ise
melikessuuu Faness devlet hiç söylemez😬 yani bence sen ultrasonu iyi olan bi özele git 4 boyutlu falan da gör netleştir 🙈 nub sadece bir teori %100 deil ki
Hamaratpanda Faness yaa benim de iöden kız geçiyor. Doktor 10 gün önce erkeğe benzettim diyip geçiştirdi 🤦🏻♀️