Tufutufu Özellikle kalp atışını duyduktan sonra doktorlar 1 ay sonraya randevu veriyor ya. Allah aşkına nasıl dayanıyorsunuz? Vallahi 1 ayı doldurana kadar çatlıyorum :D Sizde bekliyor musunuz yoksa daha sık mı daha az mı gidiyorsunuz?
Nurr550 Tufutufu sık gitmenin anlamı yok ki, ultrason kalp atış sesini duymak vs bebeğe zarar veren şeyler öyle sık sık gidilmez. İlk 3 ay 3 haftada bir gittim, şimdi ayda 1 oldu
Eldgrn Tufutufu ilk zamanlar 13. Haftaya kadar neredeyse her hafta gittim ondan sonra ayda 1 gitmeye başladım sıktım dişimi sıkıyorum da sabırsızlıkla kontrol zamanını bekliyoruz
Hulus Tufutufu rutin ilerleyis bu şekilde oluyor sık gitmenin hiç bir faydası yok bebeğe başta insana öyle geliyorsa sonra alışıyorsunuz 😊 benim kontrollerim hep 4 haftada bir oldu 35. Haftadan sonra haftada bire düştük.
Ozgeelaa Nurr550 bebeğe herhangi bir zararı yok bizzat çevremde akrabalarımın çoğu uzman doktor onlardan aldığım bilgi bu şekilde
Aleynaerayy22 Tufutufu haftaya gidicem yani 28 hafta olduğumda bizde ayda bir gidiyoruz günler hiç geçmiyor sanki ama beklerken 32 olduğumuzda artık 2 3 haftada bir e düşürür doktor diye tahmin ediyorum
Nurr550 Lavantam20 ultrasondan kalp atışı duymak zararlı zaten, isterseniz bi sonraki kontrolünüzde kendi doktorunuza sorabilirsiniz. Kalp sesini videoya çekecektik ve 2.kez açamayacağını bebeğe zararı olabileceğini söyledi kendi doktorum.
Dilosderler Tufutufu ayda 1gidiyorum ilk aylarda haftada 1di nerdeyse yüksek riskli bir gebeyim oda trioit kanser ameliyatı olduğum için daha önce ama bu çok şükür bebeğime bir zararı olmadi değerlerim normalden çok daha iyi annesine sağlık getirdi oğluşum ♥️ Ben ne olur ne olmaz diye bu sağlık ocaklarında ki kalp ataşı dinleme cihazlarından aldım canım istedikce dinliyorum kendim sürekli kontrol ediyorum♥️
Gamze_Krzl Tufutufu 7 haftalikken gtmistim ilk kontrolüme daha sonra 8 de kalp atisini dinledim snra 12.haftada gelmemi söyledi riskli olduğu için iki haftada bir takiple devam ediyoruz şuan 33+6 yiz
Arzu_uu Tufutufu ilk zamanlar her hafta gitmek istıyordum görmek için ana yüreği dayanamıyorumdun iyidir inaşallah diye 🥹içim içimi yıyordu iki haftada bir gittim hep çok merak edıyordum ama 14 haftadan sonra doktorum ayda bir gelmemi söyledi şuan 26 haftalığım 30 dan sonra 2 haftada bir çağıracak heralde
Lavantam20 Nurr550 kalp atışı zararlı normal ultrason zararlı değil kalp atışı da 2 saniye dinlemekle zararlı değil uzun süre dinlemek zararlı
seda2209 Tufutufu aylık gidiyordum ama 34 ten beri haftalık çağırıyor nst için vs 🤗 sık sık gitmenin de, pimpirikli olmaninda faydası yok