Naraji Salam qizlar necesiz? 14 heftedeyem. Aşiri ishal oldum. Bugun 5kez gitdim wc😭 sizde olmuwmu? Neler yemeli? Ne yapdiniz? Bu normalmi? Korkuyorum🥺
minigiminannesi03 Naraji canim korkutmak için demiyorum ama doktoruna gidip sorsan bazen normal bazende normal olmuyabiliyor
Gizemkly Naraji bir hafta bpyunca günde 20 den fazladan cıktıgım zaman olmustı doktorum herhangi bi probiyotik kullanmamı ve sodadan ayran yapmamı söyledi( kaybettiğin minarelleri yerine koyuyor)
THale Naraji Daha dün ben aynı postu açmıştım ben de 14 haftalık hamileyim ve tam 3 gün ishal oldum şuanda kendiliğinden geçti ama bezdirdi beni
Camburnu61- Naraji kanda progesteron seviyen artıyor . 2 3 günden fazla sürebilir bol su içeceksin ben böbrek taşı düşürmüştüm
Dmttthemum Ben de oldum ishal 4 kere falan hamilelik boyunca bir tanesi çok kötüydü sanırım 16. Hafta civarıydı hala neyden oldu diye düşünüyorum 1 haftaya yakın sürdü doktora sordum probiyotik kullan dedi enterogermina kullandım 4 gün bol su iç haşlanmış patates ve sarı leblebi ye geçer inşallah en kısa zamanda bu arada diğerleri monurol diye bir antibiyotik kullanmıştım ondan olmuştu
Naraji Dmttthemum ben antibiotik falan kullanmadim hic. Neden boyle oldum bilmedim. Daha bugun 14haftama girdim 🥺 icim disim kotu oldu ya. Patates,muz yidim ama yine ne yediysem wc gitdim😢 gecermi acaba? Korkulu deyildir insAllah 🙏🏻🥺
Mer93 Bol su için eğer daha da çıkarsanız tuvalete bi dr a gidin ishal tehlikeli olabilir vücut çok su kaybeder
Naraji Konusdum doktorumla probiotik soyledi aliyim icim bakiyim nasil olucam ☹ cok kotu bir sey. Patates,muz,limon,nane yardimci olmadi malesef. Allah yardimcimiz olsun 🙏🏻 sagsalim kucagimiza alalim bebislerimizi 🌸
Naraji Camburnu61- evet progesteronum zaten yuksek ondanda ola bilir. Probiotik kullandim simdilik iyiyim. Ama bi panik var her an tualet isteye bilirmiwim gibi cok zor
Asilinannesi16 Naraji haşlanmış patates, yağsız pirinç lapası, muz, şeftali yiyebilirsin birde bol bol su iç mutlaka doktoruna söyle bitane probiyotik yazar geçer inşallah 🙏🏻💕
aogoya Naraji bendede oldu panik olma doktora gitmiştim direk bana kefir iç dedi probiyotik tüket ve haşlanmış patates demişti biraz uygula geçiyor sıcak tut ayaklarını fln hep
Naraji aogoya patates banada soylendi 2 4gun oyle haslanmis seyler. Bebeyimize biwey olmasinda sabr ederiz hepsine 🤭🌸🙏🏻
aogoya Naraji korkmayın hiç herşeyin bir çözümü var inşallah küçük şeyler bunlar rabbim beterinden korusun
Naraji Ya kizlar gecmiyor bu 😫 probiotikde kullaniyorum. Haslanmis patatesde yiyorum,muzda yiyorum. Ne zaman kecer ya 🥺🥺