Benim 33.hafta bitiyor, 2 hafta da önden gidiyor bebek, kasım sonu Doğum ama ben sabırsızlık artık, doktora ne zaman doğar diyorum 40.haftaya kadar bekleriz diyor 😂😂
Eşim ve görümcem erken doğmuşlar, korkudan ben de 6.ayın sonunda hastane çantası değil ama acil durum çantası hazırlamıştım 😂😂😂 onun üstüne ufak ufak eklemeler yaptım 😂😂
Bugün de odayı boyadık, Allah affetsin çok gereksiz bir işe kalkıştık oturup netflix izleyip yayılsak iyiymiş ama insan heves ediyor, sıcak bir ortam oluşturalım derken bohem bir ortam oluştu odada 😂😂😂 (yeşilli yavru ağzı renklerde duvarlar yaptık)
Onun dışında ismi hala yok, isim bulsak kapı süsü hastane hediyeliği falan yaptıracağım Eminönü’ne gidecektim ama artık hepsi internet siparişine kaldı😂😂😂
Hamile yogası yapıyorum ama normal doğumdan inanılmaz korkuyorum, doktora bel fıtığım var dedim, beyin cerrahına bir görün riskli görürse sezaryene alalım dedi, beyin cerrahı dedi ki fıtık çok küçülmüş, normal doğuma ıkınmaya engel bir durum yok 😂😂 haftaya cuma kontrol var bakalım belki. Bebek 5-6 kilodur sezaryan der bana ahsjskssksksksk sinirlerim bozuk kendimle eğlenmeye vurdum ama durumlar böyle,ne bir şey izleyebiliyorum ne okuyabiliyorum odaklanıp, hayırlısı😂😂😂😂😂