Yigitinannesiiii Dün öğlen kontrol vardı kızlar tam 40 haftalık olmuştum su azaldığı için suni sancı verdiler ve sabah 6.25 ye dogurdum çok şükür 3 dikiş im var ama çok ağrıyor rabbim herkezi bir avazda kurtarsın 🥰
2Meyve- Yigitinannesiiii yaa 🥰 Allah razı olsun bizler de alalım kucağımıza bir avazda inşallah 🙏 rabbim ağrılarını dindirsin inşallah 🙏
Senanurhakan Yigitinannesiiii Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah ay darısı başımıza bende 39+4 oldum bakalım nasıl normal doğum sence tavsiyeni alalım bide devlette mi yaptın 🙈
Imu Yigitinannesiiii maşallah geçmiş olsun. Müsait olduğun zaman detaylı anlatır mısın. Suni sancıyı nasıl karşıladın normal doğum aşırı zor muydu. Nsler önerirsin
Yigitinannesiiii Imu Senanurhakan Senanurhakan Imu Imu Senanurhakan devlette yaptım cnm ilk önce alttan fitil verdiler açılma olsun diye. Sonra başladı sancılar 2 saat te de bir nst ye bağladılar önce 2 3 4 6 diye artmaya başladı ebe ne diyosa onu yapın geri si İnşallah kolay oluyor Imu
Baharshin Yigitinannesiiii öncelikle hayirli olsun darısı başımıza inşallah. Kesilirken ve Dikiş atilirken hissettinmi
Yigitinannesiiii Baharshin evet canım iğne yaptı ama yine hissettim kişinin acı eşiğine göre değişir bence
Fenciz Gozunaydin olsun canım. Bebek aşağı inmiş miydi suni verdiklerinde. Bende 40+1 im ama bebek yukarda suni verilirse ise yarar mı acaba
mavininhertonuu Suni sancı çok mu zordu bu aralar kafama bunu takıyorum, sağlıkla büyüt bebişini inşallah