Anna-aslan Helinnn2710 Minies, Molfix kullanıyorum oğlumda çok memnun kaldım şuan kızım olacak ondada yine Minies ve Molfix kullanacağım
Helinnn2710 Aa çok sevindim benim de ilk gebeliğim. Çok heyecanlıyım haliyle biraz da tecrübesizim sorayım dedim güzel annelere ❤️🌸
kahvesever__ Helinnn2710 istediğini sora bilirsin canım yanıtlarım ben benim de ilk bebeğim tabi bazı şeyleri bilmiyordum ama şimdi her şeyi biliyorum
Helinnn2710 Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ bende prima kullanmayı düşünüyorum ayrıca, bir de bebeğimi bezden kesene kadar onu kullanmak zorundayım değil mi? yani farklı ürünü kullanırsam pişik yapar mı acaba ?
kahvesever__ Helinnn2710 kullana bilirsin başka bezde canım bebeğin vücuduna bağlı o ben oğluma başka bez denedim pişik olmadı
Helinnn2710 kahvesever__ çok teşekkür ederim umarım bebeğimde bir reaksiyon göstermez. Rabbim korusun bebeğinizi ve tüm bebekleri Allah bağışlasın 🌸
Seyma0323 Kızlar ben molfix aldım bugün heralde son gün Migrosda 2. Si %60 indirim. 2 paketi 175tlye aldım🥰
Seyma0323 Helinnn2710 bebeğim henüz doğmadı ama bir çok tanıdık kullandı zaten stok yapmadım sadece 2 pakket aldım
Merveberill Helinnn2710 sleppy ecologic kullanıyorum yarın 40 mız çıkıyor bir sorun yaşamadık çok şükür
zeynep_6n Merveberill günlük ortalama kaç bez gidiyor. Hepsi burada da ikincisi 1 tl kampanyası yapmışlar kaç paket alıp kenara koysam ? https://app.hps.im/d7ct/wa1n5701