Edanurusta Gulsahhhhh Evet maalesef çok sık oluyor . Süt çok çok fayda ediyor ama sıcak olarak değil ılık bir şekilde
Ceydasngz Gulsahhhhh 9 aydir migde yanmasi yasiyorum ve uyku haram olmustu taki usuttugum icin nane limon icene kadar bilseydim daha once icerdim benim size tavsiyem nane limon onun disinda herseyi denedim inanin bi caresi olmadi
Melegimmm Bende de felaket bir şekilde var canım ne yaptıysam fayda etmedi geceleri uyku haram oldu artık
Edanurusta AcemiAnneee demek ki bünye meselesi bu zamana kadar hep zeytin ekmek yedim çok az kesip tekrar başlıyordu tesadüf eseri süt içtim sabaha kadar rahat uyudum
[silindi] Bende de çok oluyo mide yanması sade soda bazen geciriyo bazen o da etki etmiyor süt de içtiğim an fayda ediyor sonra tekrar aynı. Aslında mide yanmasını tetikleyen şeylere dikkat etmek lazım yemekten sonra uzanmak yağlı şekerli yiyecekler domates acı şeyler kafein bunlar tetikliyor bunlara dikkat ettiğimde çok olmuyor
MomTubi 34. Haftam bitti hala mide yanması yaşoyorum 😔 rennie süspansiyon biraz iyi geliyor onun haricinde herşey boş