HappyEnd-88 Kızlar Bihter Senem Feyzioğlu na muayeneye gidiyorum ama aklıma hiç doğum ücretlerini sormak gelmedi daha randevuma da var doğum ücreti ne kadar bilen var mı
Ozlm0916 HappyEnd-88 5 bine dogurdum ben sezeryan 3 ay once sezerysn yada normal dogum fiyat degismiyor aynı annemin komsunun gelinide orda dogurdu benden 1 ay sonra felan dogurdu 6 bine dogurmus oda
HappyEnd-88 Ozlm0916 anladım yarın muayenem varda sormaya da çekiniyorum doktoruma 😅 sorsam mı ilk gebeliğim ya ne bileyim insan bı tuhaf oluyor
Ozlm0916 HappyEnd-88 sor kız sor ne olacak esimle görümcem yatış islemlerini yapmaya gittiklerinde 6 bin demisler esimde hemen doktorumu arattırmış oda 5 bin demiş indirim yapılmıştı bize ❣ ama ben 9 ay boyunca aynı doktorla devam ettim
HappyEnd-88 Ozlm0916 bende baştan beri aynı doktordayım bakalım inşallah hep böyle devam eder de 🤭 sorayım bugün ne diyecekler erken değil dimi sormam için 21+4 deyim ya daha
Ozlm0916 HappyEnd-88 bende 24 haftalikken sordum 4 bin dedi en son 5 e dogurdum zam gelebilir daha erkenmis haftan
Nazenis Ben de Mehmet hocaya başladım 19haftadayim şu an 10kasimda detaylı ultrason için gün aldık.ultrason doktoru nasıl bı bilginiz var mi
HappyEnd-88 Nazenis Bilal Arık di detaylı ultrason da bakan doktorum iyiydi herşeyi sordum doktor da ne sorduysam gösterirken tek tek bilgi verdi sağ olsun çok şükür bebeğim de iyiymiş hayırla kucağımıza alma zamanını bekleyeceğiz şimdilik ☺️
HappyEnd-88 Ozlm0916 o zaman bekleyeyim son zamanlara doğru sorarım mesela geçen ay detaylı ultrason için 600 demişlerdi dün 700 aldılar 😅 sürekli değişiyor demek ki fiyatlar
Ozlm0916 Tresa 3 ay oldu doğum yapalı suat altmışyedioğlu 4 haftalıktan beri hep ona gittim çokta memnun kaldım 2. Ciyede allah nasip ederse ona gidecem