Imu Bildirmeye gerek var mı bilmiyorum. 32.haftada çalışır ya da çalışamaz raporu ile zaten muhasebe öğrenecek. Fakat muayene ve kontroller için izin sıkıntısı yaşayacaksan söylemelisin. Her an doktora gitmen gerekebilir çünkü
MelisY Imu direk raporla ben hamileyim ayriliyorum diyemiyorsunuz.onceden bilgilendirmeniz gerekiyor kontroller izin durumlar olabiliyor ayrica her calisma yerine gore mesela benim yerime biri alinmasi icin o kisiye isi ogretmem icin onlarada zaman tanimis oluyorsunuz
MelisY Imu direk raporla ben hamileyim ayriliyorum diyemiyorsunuz.onceden bilgilendirmeniz gerekiyor kontroller izin durumlar olabiliyor ayrica her calisma yerine gore mesela benim yerime biri alinmasi icin o kisiye isi ogretmem icin onlarada zaman tanimis oluyorsunuz
Imu MelisY evet bu konuda haklısınız. Düşündüğüm acaba resmi olarak yapılması gereken bi şey varda yapmadım mı diye tedirgin oldum
akngmzkrbck 7 haftalıkken bildirdim mesaiye kalmamak ve günlük 7.5 saatten fazla çalışmamak için. Ne kadar erken bildirirseniz o kadar iyi belli haklariniz var çünkü
Eclipse3 Hafta bildirdim , isverene bildirmeniz gereken yasal surec var eger sureyi asip bildirimde bulunmazsaniz isverenin fesih hakki doguyor