minikoglummm Kızlar kızartma yaparken karnıma yağ sıçradı yandı 2 büyük yer. Hemen silverdin ve anestol sürdüm ama 5 dakka sonra sildim zarar verir bebeğe diye. Bişey olur mu su toplayıp şişecek muhtemelen :/ :((
Tiiffany minikoglummm bişey olmaz. Ben cok yakarım her yerimi. Okdr cok büyük yanıklarım oldu ki geçti. Su toplayip patlar zamanla gececek
Lavantam20 minikoglummm canım gecen yaz bacağıma komple çay döküldü hemen kantaron sürdüm ne su topladı ne iz kaldı en azından dogal birsey
EmineDefneGokce minikoglummm benim karnıma çay demlerken sıcak su gelmişti baya ama ne olabilir ki bebeğe yani bişi olmaz
Ayazn8annesi bebeğe nasıl zarar versin derinin altına işlemediyse yarıp karnın içine girmediyse :)))) zarar vereceğini düşünmüyorum sorun çok tuhaf olmuş ama 😂
minikoglummm Ayazn8annesi yok sürdüğüm kremler zarar vermiş midir. Sonradan İnternet ite hamileliğin son aylarında kullanılmaz yazıyordu okudum
Gamzecimm Deriden ilaç nüfusu yarım saattir yani yarım saat sonra deri onu emebilir 5dakikalik bir süreçte herhangi bir emilim olmamıştır bu yüzden bebeginize zarar vermez merak etmeyin yangisini alacak baska şeyler uygulayabilirsiniz yoğurt gibi
Ayazn8annesi Hemen silmişsin canım zaten bi sorun olmaz sıkma canını 5 dakika diyorsun birşey olmaz 🤍
minikoglummm Ayazn8annesi siz öyle deyince kendime güldüm bir an ama soj aylarda kullanılmaz görünce korktum işte 😅 sağol canım inşallah
minikoglummm Tiiffany tam karın bölgesi ya aksilik ya işte başka yer olsa önemli değil neyse geçer inşallah 🙏
minikoglummm Fatmaztrk aynenn canım gidip göstereyim. Burası randevusuz bayağı uğraştırıyor da bakalım
minikoglummm EmineDefneGokce sürdüğüm kremin prospektüsün de hamileliğin son aylarında kullanılmaz yazıyor. Korkum ondan dolayı bişey olur mu diye hani yanlış ilaç içeriz zarar verir ya bebeğe mesela bunu da açıklayayım. Prospektüsün ne olduğunu açıklamıyorum biliyorsunuzdur 😉 size de aynı cevabı vereyim @Yusufii 😉
EmineDefneGokce minikoglummm siz neden kullanmadan önce prospektüsünü okumadınız . Çünkü okusaydınız sürmezdiniz. Hem hemen silmişsiniz zaten bir şey olacağını sanmam. Prospektüsün ne olduğunu açıklama tabiki bi zahmet 😂
minikoglummm EmineDefneGokce yani bencede bir zahmet açıklamayım açıklarsam ayıp zaten 😉 sizinde karnınıza yağ sıçrasa hamilelikten dolayı o telaşla ne yapacağınızı bilemezsiniz eminim inşallah başınıza gelmez. El ayak kol değil sonuçta o bölge hamilelik sürecinde önemli bir bölge. Sonradan akıl edip okudun ve hemen sildim zaten
EmineDefneGokce minikoglummm yani bencede bir zahmet açıklamayım açıklarsam ayıp zaten Valla açıklamama gerek yok demeniz bile tuhafıma gitti neden bilinmesin ki. ayrıca inşallah başınıza gelmez demişsiniz ama üst yorumumu tekrar okursanız eğer başıma geldiğini yazmışım. Krem sürmedim . Ha yağ ha kaynar su. İkiside çok fena … geçmiş olsun
minikoglummm EmineDefneGokce teşekkürler size de geçmiş olsun. Ben anlık telaşla sürdüm keşke bende sürmeseydim. Tabiki bilmeyebilir de burada olan soruyla dalga geçtiğine göre herşeyi biliyordur diye söyledim 😂