kbrnrcglr Kızlar Ankara’da devlette üctersiz hsg filmi çektirebileceğim iyi bir doktor ve hastane bilen yaptıran veya özelde uygun fiyata, iyi bir doktor ve hastane bilen yaptıran varmı tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz
Kubra_6 kbrnrcglr canım hsg yi ben etlik Zübeyde hanımda çektirdim benim çok rahat geçti hiç ağrım sızımda olmadı
2022bebeki kbrnrcglr Ankara şehir hastanesinde anestezisiz çektirdim gayet iyi geçti 2 dakika bile sürmüyor zaten
Hhavvaa kbrnrcglr şehir hastesinde birde Zübeyde hanımda var diye biliyorum ben şehir Hastanesi’nde yaptırdım kısa sürüyor zaten doktoru kendimiz secemiyoruz bu bölümde
kbrnrcglr 2022bebeki hangi şehir hastanesi canım etlik mi bide doktoru senmi seçysn yoksa herhangi bi kadın doğumcumu giriyo
Kubra_6 kbrnrcglr canım ben etlik Zübeyde de Serdar dilbaza gittim ama zaten hsg için başka doktor bakıyor ben mart ayında çektirdim erkek doktordu yine ama adını hatırlamıyorum 3 kişi oluyor zaten 2 kişi kapalı odada tüpler için görüntü alıyor diğeri zaten işlemi yapıyor. Ağrı sızıyla alakalı bence kişinin kendisiyle alakalı en fazla 4-5 dk sürdü zaten kendini kasmadığın sürece bi sıkıntı olmuyor ve ben mart 3 ünde çektirdim hsg yi 25 Nisan son adet tarihim Şuan 25 haftalık hamileyim 🙏🏻
2022bebeki kbrnrcglr Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ben. Doktor değil radyologlar çekiyor maalesef kadın dogumcular değil