Tufutufu Hamilelikte etsiz çiğ köfte yenir mi? Yani bulgur salça baharatlar var içinde bir sakınca yok diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim
suelin Tufutufu midem almıyordu yanmadan ama yiye yiye alıştırdim cok fena canim çekiyordu yiyorum 3 öğün olsa yerim ama kocam yasak koydu 🤣
Tufutufu SutlacimiYedimmiBen ne kadar meraklıyız Türk halkı olarak laf sokacak bir şey bulmaya :) Yine de teşekkür ederim
MelisY Tufutufu 9. ayima kadar yememistim dikkat etmistim canim istedi bir kere yedim p.tesi kontrolum vardi esim doktora hemen sikayet etti😂doktor etsizse icinde bulgur var zaten yiyebilir bisi olmaz dedi
Tufutufu MelisY bende etsiz diye aldım ama sonra güvenemedim. Bana doktor hiç böyle uyarılarda bulunmadı. Şunu yeme bunu yeme diye
Gizemkly Tufutufu yenir yenir canın ne çektiyse hepsini ye alt tarafı bir gün yiceksin abartmadıgon sürece giç bişeyin zararı yok
bosyapmaa Tufutufu mideme hazımsızlık yapar belki birde benim mide yanmam çok olurdu onun dışında afiyet olsun diyorum ⚡
Minikbebegim1999 Tufutufu yeniirrr cok yedim halende yiyorum afiyet olsun önemli olan sebzeleri iyi yika