dthealthy Gelin beraber bekleyelim 7ekimde yapıldı benim ilk gün ağrım olmuştu sonra normal kasık ağrısı şeklinde şimdi de kasıklarda dolgunluk var ama göğüslerimde hassasiyet yok şimdilik
Aselyusra dthealthy rica etsem bu süreci anlatır mısınız. Adetten sonra neler yapıldı ne kullandınız aşılama nasıl bir şey. Yattınız mı aşılama sonrası veya o gün? Bana da yapılacak da
Gzmklncc dthealthy merhaba aşılama hakkında bilgi verir misiniz nasıl yapılıyor süreç nasıl gidiyor fiyatları vs nasıl neden yaptırdınız
Busra3501 Merhaba kızlar benimde aşılamam 6 ekimde yapıldı bende heyecanla bekliyorum sonucu 3. Kez aşılama yapıldı işk ikisi klomen ile yapılmıştı bunda gonal f iğne kullandım sizde süreç nasıl geçiyor nasıl hissediyorsunuz belirti var mı
Aden58 Busra3501 hayırlısı olsun bende 4. Aşılamada hamile kaldım şimdi 19 haftalık olduk darısı sizlerin başına
dthealthy Busra3501 benim de gonalf ile oldu altkarnımın orda dolgunluk var acaba diyorum yumurtalarım kistleşti de mi oldu
Aselyusra Busra3501 iğne nasıl oluyor kaç gün kullandınız kendiniz mi vurdunuz. Bir de öncesi için bir sebep söylenmiş miydi gebelik olmaması için
Hamile-54 Aselyusra canım merhaba BEm 5 ekimde adet oldum adetin 3. Günü doktora gittim alttan muayene oldum ve gonal f iğne verdi her gün göbekten vuruluyor 6+4 gün kullandım istediği boyuta ulaşınca yumurtalar sana gün veriyor ve aşılamaya çağırıyor benim aşılamam çarşamba günü olacak şimdilik böyle benim sürecim
dthealthy Aselyusra o gün işlem yapıldığında işlem 2dk sürüyor zaten işlemden sonra 30dk falan kalıyorsun sonra eve geçip o gün dinlenebilirsin ben dinlendim ertesi gün valla normal hayatıma devam ettim işe gittim🙈
Aselyusra Hamile-54 merhaba çarşamba geçti acaba aşılama oldunuz mu dün. Çatlama iğnesi yaptı mı. Bir de aşılama nasıl oluyor nerde yapıyor kaç saat hastanede duruyoruz vs
dthealthy Gzmklncc merhabalar bende pcos vardı adetin 3.günü iğne ile başlıyorsun doktor kontrole çağırıyor yumurtalar belli olgunluğa ulaştığında çatlatma iğnesi veriyor 36saat sonra seni aşılama için çağırıyor eşinden de örnek alıyorlar o spermleri labaratuvarda yıkayıp senin rahmine enjekte ediyorlar o gün bi 30dk bekleyip evde dinleniyorsun o gün ertesi gün normal hayatına devam edebilirsinn
dthealthy dthealthy fiyatı da walla iğneler 2600tanesi benim çok gelişmedi yumurtalarım ilk kontrolde 2.doza geçtim yani 2iğne kullandım toplam 5bin civarı aşılama da 4250yapmşlar eşim söyledi toplam 10bine yakın
Aselyusra dthealthy bu iğneler çatlatma iğnesi mi yoksa klomen yerine bir dah aki Ay iğneli yapıcaz göbeğinde vuracaksın her gün demişti doktor. O iğneler mi? Acaba özel klinikte mi yaptırdınız hastane mi? İlaçları devlet ksrşılamaıdpı için mi pahalı
Aselyusra Lazistan Ay çok tehlikeli değil mi dışarda bir sürü bekleyen insan var yolda gelen sperme bile güvenemez insan doğru sperm mi geliyor dşye 😃