Sedamete Glsrnergl geçen ay divana sormuştum 4.500 demişlerdi sezaryen için üniversite ise 3.500 dü yine geçen ay
Mrvbnbg2208 Glsrnergl park 8 bin civarı dedi gözde de o civardı ben divanı tercih ettim doktor çok övülüyor çünkü
Mrvbnbg2208 Glsrnergl bir de hayattaki doktora iyi diyorlar ama onu görmedim beb divanda ki doktoru çok beğendim 2 kere gittim ama iyi ki ona gidiyorum
ilkimbebee Glsrnergl hangi hastanede gidiyorsun ben sevgiye gidiyorum ama pek memnun değilim ve Malatya da yeniyim gurbete gelin geldim o yüzden bilmiyorum güzel doktorla yolumu ilerlemek istiyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Mrvbnbg2208 ilkimbebee bende gelin geldim 🥲 hayattakinin adını bilmiyorum ama divan da nuriye duras ona gidiyorum ve ilgili
Mervemm ilkimbebee park hastanesinde murat cengiz var. Asıri iyi bir doktor her detayına kadar söylüyor inceliyor bakıyor. Malatya tüm özel doktorları denedim ben 4 yıl içinde en iyisi diyebilirim.
Mrvbnbg2208 ilkimbebee antepten geldim sevemedim 🥲 hayattakini yarın sizin için arkadaşa sorup söylerim
ilkimbebee Mrvbnbg2208 bende İstanbul’dan geldim. Tamam olur çok teşekkür ederim sizden dönüş bekliyorum
Mervemm Glsrnergl park hastanesine gidiyorum 6 bin dedi ama ben takipli hastayım ve kızımda doğum orda olduğu için indirim yaparız dediler.
Glsrnergl ilkimbebee bende park hospital da sanrm siz erkek istemiorsnz zehra hoca var orda o da cok iyi gozde sitmapinari ozlem hoca harika
Sedaa_ Antalya MedicalPark 10,500 sigorta yoksa 16,500 dediler bize ekstra epiduralli normal olacaksa 3 bin küsür söylediler ben şokkkkk🥲🥲