Btl_zngn Merhabalar kizlar ben biraz sabirsiz davrandim kan testi verdim benim hep beta hcgm <2 cikiyodu bugunki sonuc 4.55 cok basidir belki varsa bile sizce var midir hamile miyimdir.
Gizemkly Btl_zngn 10 gün mü var adetine akşam yapmıs sabah kan bakmış gibisin :)) adetini bekle bosuna üzülme sonra arkadasım 9 cıktı erken baktı oda tabi sonra geri düştü adet zamanı belki de vardır bilemem ama suan bunun için cook erken kendini yıpratma
Minikmucizelere Btl_zngn o zaman yukselir bence canım adete üç dört gun kala tekrar ver inşallah güzel sonuçlar alırsın
Btl_zngn 323832 cok sevindim o zaman kendime guluyorum bu kadar erken ogrenilir mi diye oglum var bi tane abi olucak insallah 💃
Btl_zngn 323832 merhaba canim haber ver demistiniz ya bugun yine kan testi verdim 4.55 ti cuma bugun 0.100e dusmus ama ikiside farkli hastanelerde yapildi ben anlamadim hangisi dogru yada neden dustu
323832 Btl_zngn bende oyle erkenden ogrendim suphelenip kan verdim adete 10 gun vardi adete 1 gun kala da 987 cikmisti 2 gune kan ver yada adetini bekle
Eedanurrrrrr Btl_zngn bende çok erken hissettim inanır mısınız sanırsınız karnimda biseyler yer açmaya çalışıyor gibiydi belki psikolojik olarak ama ben hissettim ilk gittiğimde beta 9 du günden güne katlayarak yükseldi 🌼
Btl_zngn 323832 artik adetimi beklerim hastanede calisiyorum kendi calistigim yerde verdim mecbur ama ilk basta kimsenin ogrenmesini istemiyorum 🤷♀️ idrar testi yaparim evde iki haftaya
Belinay_AliEge 10 gün önceyi gösteren erken gebelik testi var eczaneden onu alıp yap bide 🤫😚🤭 ben ilk gebeliğimi onunla öğrenmiştim adetime 10 gün vardı 😂☺️ bizede söyle 🤍
323832 Btl_zngn bi kac gun geçtikten sonra idrar testi yap ben kan verdim 2 gun sonra idrar testi yaptim silikti ama belliydi yinede yeni bir gebelik oldugu icin silik cikiyo
Cansskrmn Benim de bugün 1,20 çıktı değerim kızlar ama çok yeni daha 10 gün oldu doğurganlık döneminin bitmesi sizce ne demek ?
Pemberuya Btl_zngn benimde 10 gün var tahlil versem mi merak ettim dedim de belli olmaz henüz denildi vermedim😊
536770 Benimde perşembe günü adet günümdü 1gün öncesi test yaptım silik gördüm adet günüm de kan verdim 8,34 çıktı benimde insallah sağlıkla kan sonucum çıkar🙏🏻