Kahvecekirdegi 11+6 da erkeğe benziyor dedi doktor. Değişir mi sizce kesin konuşmadı ama bı çıkıntı oluşmaya başlamış dedi. Böyle olup değişen var mı
Ebru-EY Kahvecekirdegi bana 12+3 de erkek dedi. Çıkıntı falan gösterdi ultrasonda. 14+4 de gittik kız dedi 😂 kızmış meğer 😂
Nurr550 Kahvecekirdegi evet değişir, çünkü büyüdükçe daha belli olur 13 ten sonra baktırmak lazım o bile erken aslında 16,17 kesinlik verir net
Ilahem Kahvecekirdegi men 14 de erkek dedi.inanmadi deyiwir belki diye 16da gitdiyimdede erkekdi.en iyisi 16 dan sonrayi bekle
ayse_ozbayrak1 Kahvecekirdegi cinsiyet öğrenmek için mi 11 haftada gittiniz kontrole ne kadar aralıkla gidiyorsunuz
Kahvecekirdegi Ebru-EY ilginç gerçekten. Benim 1 oğlum var bunu da kız istiyorum açıkçası ama öncelik sağlıklı olması tabi. Allah hayırlısını versin. Bidaha 16. Haftada gitmeyi düşünüyorum çok var daha😑
Kahvecekirdegi Ebru-EY buarada bana da gösterdi ama ben göremedim çıkıntı falan çok küçüktü sanırım daha. Belki de görmek istemedim bilmiyorum 😂
Belinay_AliEge Canım en net 17 , 18 haftada öğrenirsin biraz daha bekle 🌸🌼 Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun 🧿
Kahvecekirdegi Belinay_AliEge amin canım inşallah. Artık 1 ay sonra netleşir az daha sabredicem 🥴 doktorum da tecrübeli aslında güvenmek istiyorum ama bı yandan da yanılmış mıdır daha erken mi diye dusunmeden edemiyorum.
Kahvecekirdegi Nurr550 kız deseydi belki değişir daha erken diye düşünürdüm ama erkege benziyor dedi ya sanki daha netmiş gibi geliyor yani erkekse çıkıntı gördüyse erkektir gibi. Ama ilk erkek deyip sonra kız çıkan da çok okudum degisiik geliyor ama bilmiyorum bakalım 1 ay daha bekleyip göreceğim
Kahvecekirdegi ayse_ozbayrak1 yok cinsiyet öğrenmek için gitmedim doktor çağırmıştı ense kalınlığına bakmak için. Bu haftalarda bakiliyormus. Bu haftalara kadar biraz sık gittim 3 haftada bir 2 haftada bir ama bundan sonra ayda 1 çağırdı