Nadiss BesimeSarikaya benim ilk kalkınca baya bulanıyor gün içinde geçiyor çok şükür Allah yardmcımız olsn 🌸
susis Nadiss benim 5-6 arası bulantı başladı ve 7-8 arası bulantılar geçti, o zamandan beri de hiç mide problemi, enerji düşüklüğü hiçbir kötü etki hissetmedim. İnşallah seninki de çabucak geçer ☺️
melegimo Nadiss 6. Haftada sabah kusması başladı hala her sabah kusuyorum gün içinde de açlık hissi geldiği gibi kusuyorum yemek hazırlamaya fırsat kalmadan. 13hafta oldu
dmtturan Ilknur13 kuzum bende öyleydim prilam almalısın çok iyi sadece bir hafta bulantı çektim günde yarım tabak zor yemek yiyordum artık önüme ne gelirse 😂
Ilknur13 dmtturan gerçekten mide bulantısını kesiyormu inan ki yemek yemeği özledim evin içinde hangi odaya gidersem midem bulanıyor herşeyden tiksinir oldum 🤦🏻♀️😂
Ebruli91 Nadiss Normal ben 3bucuk 4 aya kadar bilfiil sabahlari ve akşamları yemekten sonra kustum sadece öğle yemeği midemde duruyordu ogurmelerim fazlaydı zamanla geçiyor sabahlari aniden yataktan kalkma uyan 5 dak dur yatakta sonra kalk mutlaka galeta çubuk kraker tarzi bisey ye.mide boş olunca gayet normal bulantı mideni bulandırmak yakacak şeylerden uzak dur simit pogaca yağlı ve baharatlı şeylerden daha peynir domates salatalık süt haşlanmış yumurta ye böyle böyle 4.aydan sonra normale donersin
Mervetknn Nadiss canım beraberiz kalp atışını duymaya gittin mi ben daha gitmedim açıkçası korkuyorum
Gizem260 Nadiss 5- 6da başlamıştı giderek arttı 16 haftaya kadar ilaçlar bile fayda etmiyordu 7.aya kadar hep ilaç kullandım
dmtturan Ilknur13 marketteki paketli ütülerin olmayan kokusu bile burnuma geliyordu kesiyor güven bana ☺️
Ilknur13 dmtturan teşekkür ederim salı günü doktor kontrolüm var söyleyecem bakalım verir inşallah o ilacıı 🤲😂
momysss Nadiss bende öyleyim ber sabah bulantıyla kalkıyorum ilk gebeliğimdede böyleydim 7 haftalık suan kusma mide bulantısı tavan 🤢
Mucizebebek2 Nadiss annem bebek canlaninca bulantılar başlar der benim olmuyo iki hamileligimdede ama doktorunuza bı migde bulantısı ilacı yazdırın inşallh kısa bir süre de biter