Nadiss Merhaba 6 haftalığım şuan bu zamana kadar mide bulantısı ve kusma hiç olmadı ama bugünlerde sabah bulantısı çok oluyor kahvaltı yapamıyorum benim gibi olan varmı?
2prensesannesiiii Nadiss ben canım 7 haftalığım ve kahvaltıyı zor yaptım özellikle yumurtayı zor yedim 🤢
teachermom8 Nadiss aramıza hoşgeldin 🤩 ben 16 haftada bir kere kustum sadece ama sabahları hala önce bir cubuk krakerle baslıyorm güne
elaymoms 2prensesannesiiii Nadiss Bu durumu şuan yaşıyor olmam gerçekten canımdan bezdim o dereceye geldim psikolojim bozuldu. Her şeyden tiksindim ne prilamin ilacı var ne doğal yontemlerin. Psikolojik ve fiziksel kendimi hiç iyi hissetmiyorum 🥹🥹`
Fundayakut Nadiss Benimde o haftalarda başlamıştı doktorum prilam vermişti o ilaç çok iyi geliyordu sabah bulantım yine biraz oluyordu ama oda açlıktan 😅 doktorunuza bir söyleyin size uygun bir ilaç yazsın az da olsa rahatlatır 🌸
Nadiss 2prensesannesiiii birden başladı benim de kendimden çok bebeğim için istiyorum bişeler yemek ama olmuyor canım çok sıkıldı 😞
munevver_frt 2prensesannesiiii 7+5 im hiçbir şey yiyemiyorum sürekli kusuyorum hastanede yattım 2 gün bu yüzden bugün çıktım umarım uzamadan biter şimdi mide yanmalarıda eklendi Çok kötü😔
Kayaozge Benim ilk haftalarım çok rahattı hiç bir şeyim yoktu ama 15. Nci haftama girdim sabah kusmalarım başladı istemiyorum ki sabah olsun kahvaltı yapayım 😕
Ilknur13 Benimde öyle canım 5.haftaya kadar birşeyim yoktu 6.haftada başladı 7+4′üm domates çok severim ama bu sabah onun kokusundan dahi midem bulandı buzdolabının kapağını dâhi açmak istemiyorum eşim benden çay yada meyve istediğinde midem bulanıyor isimlerini duyunca bile midem bulanıyor nasıl olacak bilmiyorum 2haftadır evde yemek pişmiyor
dmtturan Ilknur13 kuzum bende öyleydim prilam almalısın çok iyi sadece bir hafta bulantı çektim günde yarım tabak zor yemek yiyordum artık önüme ne gelirse 😂
2prensesannesiiii elaymoms ben ilaç kullanmıyorum ama sabahları elimi yüzümü ve ağzımı çalkalayıp hemen bişeyler yedim kötü olmadım 🥲 bulandı ama en azından öğürmedim🙏🏻
Nadiss Fundayakut teşşekkür ederim daha yeni başladı aslında yoktu ama herşey tecrübee işte. İlk gebelik öğrencez inşşalah hepimize Alllah yardım etsin🌸
nilsmomy Nadiss benimde 6 da başlamıştı 🥺 18-19 a kadar devam etmişti inşallah sizin bu kadar sürmez çok zor. Kendinizi aç bırakmamaya çalışın aç olunca daha çok bulanıyor. Mide suyunu emecek şeyler tüketin ekmek, simit,tost, patates haşlaması iyi geliyor
Nurr550 Nadiss zaten bundan sonra başlar canım 6.7.8. Haftalarda başlar zaten. Ve 13. Haftaya kadar sürer çoğunlukla. Ama bu süre uzayabilirde.
Canankk Nadiss benım de 6 da baslamstı 15. Haftaya kadar cok yogun surdu malesef ınsallah sızınkı o kadar surmez. Doktorunuz ılac baslayabılır ınsallah ılac da ısınıze yarar. Saglıcakla🌸
Omur_2121 Nadiss 6 . Haftada başladı benim şu an 37+5 m ve aynen devam hiç durmadı Allah yardım etsin