Minigim38 Kızlar bir cok site var ama hem aşırı pahalı hemde güvenilir mi bilmiyorum sizin aldığınız bi site var mı şöyle uygun fiyatlı alabileceğim
ezgikrby Minigim38 ben de bunları almıştım trendyoldan çok güzel geldi alırsan satıcının sayfasını bırakıyorum buraya 🐣
cansualisa Minigim38 kızıma sosyete pazarın dininde oturuyordum 5 10 TL çeşit çeşiti alıyordum tabi 3 sene önce😀
Sahranr Minigim38 instgram ucuz_bandana sayfası bide durunun bandanalari sayfasindan bak canım uygun fiyatli olanlarda var
nilsmomy zty0206 canım kız bebek bandana yazınca biiiir sürü model çıkıyor ben baby tweety ve minniekids satıcılarından favoriledim link atmak yasak atamıyorum
ezgikrby ezgikrby link yasakmış 😂 Trendyol’dan Cherub Baby yazıp mağaza kısmından bakabilirsin çok da uygun
Deletedmom_85 Trendyol Linki paylaşmak yasaktır. Satıcı adı belirterek isim olarak yazarak yardımcı olabilirsiniz. Mutlu forumlar 🌸
Minigim38 Sahranr durunun bandanalarına burda post açan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam dolandırıcı diye