Meliha09 Kızlar oğlumla 30 haftalığız bu pazar son eksiklerini alıp kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum makinem güzel bir çamaşır makinası olmasına rağmen üzerinde bebek programı yazmıyor anlamadım yeni alındı bide siemens marka. O yüzden hangi derecede nasıl yıkamam lazım acaba renkli beyaz koyu renkli üç aşama yıkarım diye düşünüyorum. Ama hangi derecede kaç devir nasıl hangi deterjan öneri istiyorum 🙏 bide erken değil tam zamanı demi 30 haftalığız
Gulcanozzz Meliha09 en kısa programda 30derecede yıkayabilirsiniz zaten kıyafetler lekeli değil dış kiri gitsin yeter
Baymehal Meliha09 bebek deterjanı var e bebekte veya civilden roxy kullanabilrisn ve günlük yıkama da veya hassasda yıklayabilirsiniz 😅
Fatmaztrk Meliha09 kafama o kadar takmışım ki bu olayı dün gece rüyamda gördüm. Bende merak edip duruyordum 😅
Minigim38 Benim makinemde de bebek programı yok kısa ayarda yada gömlek ayarı var(hassastır diye düşünüyorum) orda yıkadım
Qnl Meliha09 bebek programları 2,5 saat sürüyor cnm ki hiç giymediği kıyafet için inan gerek yok o kadar yıkamaya zaten ütülenecek ütünün buharı tüm mikropları kıracak kısa program da yıka
TeoMom Qnl 3 tane kısa programım var 15-30-40 dk olarak hangisinde yıkayayım canım herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi
FredericChopin Meliha09 Ben günlük programda(60dk), dalan granül sabunla, yumuşatıcı koymadan, 40 derecede yıkatıp 8000 devirde sıktırdım, üzerine 12 dklık kısa programda tekrar durulattım.
yagmuraltintass TeoMom tekstil de çalışmış biri olarak söylüyorum Tommy den tutun hm ürünleri bebek ürünleri VS yaptık kıyafetler oralarda yerlerde tozun pisliğin içinde sürünüyor kesimhanede kumaş pisliği tozu dikimde yerlerde sürünüyor paketlenene kadar kaç el deyiyor ve gerçekten yerlerde paletlerin tozlu çuvalların içinde sürünüyor en son leke odasında hava tutulup ütü yapınca tertemiz duruyor hepsi ama asla öyle değil en az 40 dakikaya atın derim göründüğü kadar temiz sadece toz pisliği değil maalesef
InsaneGirl TeoMom dikiş atölyem var bizimki koltuk üzerine aslında ama inanın tüm tekstil üretim yerleri hemen hemen aynı tozun pisliğin içinden cıkıyo hepsi bi kıyafeti günlerce giysek o yeni aldıgımız eşyaların yanına inanın cok daha temızdir kalır
mayra Meliha09 selam canım, benim makinem beko, bebek programı var, özellikle baktım senin için, 60 derecede 1000 devirde 3 saat 44 dk da yıkıyor, bence sende en az 40 derecede yıkamalısın, ben şahsen 60 derecede yikicam
Lizbonn Meliha09 Hassasta renklerine göre yıkayanilirsiniz dediğiniz gibi 3 renge ayırmışsınız zaten sorun olmaz. Uni baby kullanmıştım ilk oglumda bunda da aynı şekilde uni baby alacağım