Senazeynep34 Sevgiiss Fatmaztrk muge1991 Mervemm Yagmur-35 Kızlar toplu cevap veriyorum kusura bakmayın. Bebeğin solunum sıkıntısı vardi. Anestezi hatası sonucu ve bebeğin çok zor çıkması sonucu bu sorun artti ve bebek kan şekeri düşük doğdu. O yüzden yoğun bakımda. Şimdi onu düşünüp sütüm olsun diye dua ediyorum ama çok fazla anne olmuş gibi hissedemedim. Bağırsak hareketlerini bebek sanıyorum hala icimde gibi geliyor maalesef.
muge1991 Çok geçmiş olsun,sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini. Aslında haftanda normal doğum zamanı, 37. Haftadasın neden yoğun bakıma aldılar acaba?
Humayun02 Senazeynep34 ilk bebeğinizse ve doğum sonrası travma yaşamışsanız bunlar normal kucağınıza alıp emzirmeye başlarsanız bu duygularınız tamamen değişecek Allah yardımcınız olsun bebeğin bolca fotosunu çekip süt sağım yaparken bakın etkisi olur
Fatmaztrk Senazeynep34 ayni durumu ablamda yaşadı bebeği hızlı nefes alip veriyordu şeker problemi ve yeni doğan sarılığı da vardı fogar doğmaz yoğun bakıma aldılar 1 hafta kaldı sonra çıktı şimdi çok iyi şükürler olsun 🙏🏻 ablamda bebek karnında olmayınca tuhaf hissediyordu ama bugünler geçiyor canım sen kendini üzme bebeğinin sana ihtiyacı var. Dualarım sizinle 🙏🏻
Mervemm Senazeynep34 Rabbım bebeğin de seninde yüzüne baksin inşallah tez zamanda birbirinize kavuşun.
_edakrsu22 Senazeynep34 Allah’ım bir an önce kavuştursun sizi şifa bekleyen herkese şifa versin rabbim 🙏