Happy_001 Dün detaylı ultrason girdim böbrek genişlemesi ve kalp parlaklık ve iki testim orta riskli çıktı doktorum korkulacak bisey yok dedim ama içimde bir kürt düştü böyle olup down sendorumu olan war mi
Semanurk Happy_001 böbrek genişlemesi bizdede vardı doğduktan sonra çocuk nefroloji baktı ultrason filan çekildik bişey çıkmamıştı
yigitinannesiiiii Happy_001 benim hiç bi sorun olmamasına ragmen bebeğim doğdu belirtileri var kromozom testi verdik Canım ikilim ve dörtlü tarama testlerim normaldi detaylıda aynı şekilde doktorunuzun risk gözükmesine rağmen bişey yok demesine şaşırdım açıkcası
Happy_001 Happy_001 neden kimse yorum yapmıyor iyi kötü bilgisi olan war dır herhalde ya post mu gözükmüyor bakıyorum başkalarının saniyede 15b20 cevap benim ki de yok niye
Happy_001 Semanurk önce ki bebeğim de wardi şuan takipteyiz ama bunda hem böbrek genişlemesi ve kalp te parlaklık olunca korktum
yigitinannesiiiii Happy_001 hayır Canım tabikide kandırdı diyemeyiz doktorunun ne gördüğünü bilemem ama bazen çok rahat olmakta iyi değil ben sadece kendimden örnek vermek istedim sana eğerki o ihtimal bir şekilde varsa kendini ona göre hazırla yani doğduğunda normal bi bebekte olsbilir özel bi bebekte sonra benim gibi bi anda şok yaşama😉
Mervekara5 Happy_001 canım benim bilgim pek yok bu konularda ama kuzenim oğluna da böbreklerinde parlaklık var demişlerdi bebek şuan normal Buda down sendrom bulgusuymus normalde kaç haftalık hamilesin son aylarda düzeledebiliyormus galiba
minesk Ense kalınlığı normal demediler mi? Endişe etmeyin, detaylı ultrasonda bazı organlarda parlaklık görülsede o hafta için anormal olan ileriki haftalarda normalleşiyor, ayrıca doktorunuzda korkulacak bir şey yok demiş.