ftmkucuk 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Öncelerinde üzerine yatınca falan ara ara uyuşma oluyordu tabiki ama şuan hergün oluyor kızlar geceleri yatınca. Gündüz geciyor. Gece bazen uyandığımda farkediyorum yaklaşık 1 haftadır. Avuç içi ve parmaklarımda uyuşma güç kaybı çok hafif ağrı şeklinfe. Nete bakınca karpal tünel sendromu diyor. Yaşayanınız oldu mu ? Birkisel bir çözümü var mı acaba
Cntkn ftmkucuk 38 haftalık hamileyim ve 24 haftamdan beri karpel Tünel sendrom var ve artık cok ılerledı ve bıleklerımde kemık agrısına döndü. Hamilelik sonrası geçmesini bekliyorum şuan Dr lar bişey yapamıyor sadece trendyolda Relaxare ve Relaxare Pro diye 2 tane jel var ve doktorun tavsıyesıyle bunları kullanıp uyuyabiliyorum. Diğer türlü ellerimi nerdeyse kullanamıyorum Doğal oldugu için hamilelikte rahatlıkla kullanıyorum diğer kas gevşeticiler ve agrı kesıcıler bebege gecme ihtimalinden önermiyorlar .
EceDalgaciMahmutoglu ftmkucuk benim sadece gece değil, hiç gecmeyen uyusmam var iki elde de. Doktorum karpel tunel dedi, gebelikte normal, odemden oluyor, tuzu hamur işini kes dedi. dogumdan sonra 2 3 ay daha devam eder gecermis. geçmiş olsun.
ftmkucuk Cntkn ms cekılıp teşhis koyuldu mu size? Benm oyle ağrım yok ve geceleri haraketsiz kalınca oluyor hafif bir sızlama ve uyuşukluk oluyor. Biraz güç kaybıda oluyor tabi bende gideceğim doktora
ftmkucuk EceDalgaciMahmutoglu benım hamılelıkte varmıydı hatırlamıyorum bu derece hissettigim bişey yoktu. Ağrı oluyor mu cok sızde sızlama seklınde mi
Cntkn ftmkucuk EMG testi mi ne yaptılar kollarımdan elektrik verildi. İleri derece karpel Tünel çıktı. 4-5 çeşit tedavisi var enson ameliyat ama hamıle oldugum için ve dogumdan sonrada emzirme döneminde olacagım için birşey yapılamıyor. 2 elimede Atelli bileklik kullanıyorum ve söylediğim jel kremi kullanıyorum. Yoksa ellerimi hiç kullanamıyorum.
Cntkn ftmkucuk Benimde ilk başlarda o şekilde başlamıştı. Boyundüzleşmem olduğu için saf ve sol tarafıma yattıgım için oldugunu düşünmüştüm ama vücut ödem topladığı için bılekteki sinir sıkışma yapmış
EceDalgaciMahmutoglu ftmkucuk arada bir ters hareket yapinca ağrıyor. mesela kavanoz kapağı acarken, kapı kolu cevirirken, bez sıkarken, bir yere tutunup kalkarken. biraz hayat standartini etkiliyor maalesef.
Gamzecimm Eğer sikayetiniz karpal tünel sendromu ise tedavisi cerrahidir küçük bir işlemdir lokal anestezi ile yapılabilir dr kontrolü oneririm