Yamanannesi Kizimveoglumm benim kafam karıştı sizlerin haftası benimkinden daha küçük benim 28 hafta benim nisana gelmiyo diye biliyorum nasıl oluyor anlamadım
Kizimveoglumm Yamanannesi son adet tarihini uygulamaya yazdığın zaman doğum tarihi olarak çıkıyor benim son adet tarihim 23 temmuz yazdığım zaman 30 nisan cıkıyor
Yamanannesi Demirgonca merhaba bişey sormak istiyorum hamişcan benimde 28 hafta ben hep mayıs diyorum hesaplamaya göre kafam karıştı sizin nasıl nisana geliyo doğum 🤔
Yamanannesi Kizimveoglumm valla bende anlamadım 🤔🤔 kafam karıştı doktor söylermi acaba doğum tarihini bu zamanlar
Kizimveoglumm Yamanannesi söyleye bilir belki bana baya oldu söyleyeli 😊 12 haftalıkken falan söyledi doğumun 30 nisan görünüyor dedi 😊😊 31+4 haftalıgız şuan
Yamanannesi Kizimveoglumm 4 hafta ilerde olurduğunuz için benden o yüzden nisana geliyo haftasına göre doğru benim daha 28 hafta
Mkerem Ozge436990 canım 30 +6 yım doğum 15 Nisan 22 Nisan aradı oda sezeryan senin niye bu kadar erken anlamadım
CemileOrhan 31+3 günlüğüz oğlumuz olacak inşallah ben her gittiğimde doğum tarihi değişiyor 1 hafta önden gittiği için 25 Nisan diyor doktorumuz
CemileOrhan Sarayhelvasi evet ben ilk gittiğimde 28 nisan dedi doktor sonra 1 mayıs dedi, son gittiğimde haftasına göre 1 hafta ileride olduğu için 25 Nisan dedi doktorumuz