zynepnur Kızlar gelenlere hediyelik dağıtmak için neler yaptırdınız sayfa adı ve fiyatıyla yazar mısınız doğuma 8gun var yetişir mi acaba😑😑😑
elaymoms zynepnur hiç bilmiyorum ama çiçek sepetinden bakabilirsin orda teslimat süresine kadar da gösteriyor 🙏
kubramomm zynepnur Bu sekilde magnet yaptirdim asiri memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum İnstagram: kokulutas_ary Tanesini 13 tl den yaptırdım
Damlaa0658 zynepnur Instagram’da dogaltasmagnet sayfasına bakabilirsiniz hem uygun hem güvenilir sayfa ben nişan nikah magnetlerimi orada yaptırdım şimdide kızıma yaptiricam
Damlaa0658 elaymoms Instagram’da dogaltasmagnet sayfasına bakabilirsiniz hem uygun hem güvenilir sayfa ben nişan nikah magnetlerimi orada yaptırdım şimdide kızıma yaptiricam
Mrvsln zynepnur Bu dolaba mutlaka bir bak! https://link.dolap.com/pHTvkg 3-4 günde kargoya verdi ama siparişe yogunluguna göre değişir iletişime geçmek gerek
Mrvsln zynepnur evet bana da arkadaşım tavsiye etti o 100 adet almış bende 50 adet aldım istenilen şekilde gönderiyor dolaptan satış yapıyor zaten